Wednesday, September 23, 2009

Airports

Det är något speciellt med flygplatser. Jag har rest väldigt mycket i mitt liv, både med familjen när jag var yngre och med maken eller själv när jag blivit äldre. Och så fort jag kommer till Arlanda infinner sig en adrenalinspännande känsla av att något nytt och spännande ska få sig ännu en plats i minnesbanken. Att vara på väg är som att börja hösten igen. Nyåret känns helt plötsligt meningslöst och ogenomtänkt. Det är på flygplatser i höstperioden som allt händer och förandras.

Under nästintill tre dagar har jag inte rört mig mer än till och från snabbtåg, till och från hotellrummet och till och från sviten på Grand där vårt möte hölls. Och jag har ätit muffins och vanlijparfaite, Snickers på rummet och chokladpraliner och Gud vet vad. Utan om så en millimeter av promenad. Så nu längtar jag efter att få ta på mig gympaskorna och ta en rask promand med Tiger.

1 comment:

  1. oh, härligt med så mkt gott! :) jag o min sambo var utomlands o kom nyss hem. jag är riktigt sugen på att ta mig ut o gå jag med. men just nu spöregnar det... :/kram

    ReplyDelete