Wednesday, September 16, 2009

I.d make up

Jag ogillar skarpt att göra som alla andra men när alla runtom mig pratat om i.d mineral makeup i ungefär tre år - var jag ju helt enkelt tvungen att testa det själv. Personligen är jag starkt emot att känna mig sminkad, även om jag är sminkad - men i.d ska ju tydligen vara som att mer eller mindre vara sminkfri. Så idag köpte jag hem ett mineralpuder och en bronser. I morgon får vi se vad jag tycker. Använder du dessa?

21 comments:

 1. i.d sticker i huden på mig, tydligen nått ämne i som vissa är känsliga mot. Har du något tips på något annat bar smink som är skonsamt mot huden och inte känns sminkat?

  ReplyDelete
 2. Jeg brukte ID før, det er veldig lett og smidig å ta på. Men jeg synes det ofte kunne bli for mye, at man buffer så mye at det blir en skinnende overflate som er litt too much. Er vel viktig å ikke ta på for mye og jobbe for mye med det. Lykke til, ikke at du trenger så mye sminke du som er så flott :) puss&kram!

  ReplyDelete
 3. Jag har testat och är såld! Ger en underbar känsla och minskar ev hudproblem. Kraaam

  ReplyDelete
 4. har använt id i snart 2 år, o jag trivs väldigt bra med det. tycker att min hy har blivit mycket bättre efter jag börja med det, "en fortsättning på bra hudvård" som de brukar säga...och jag håller med!
  dock får man tänka på att inte använda för mkt då det lätt blir glansigt, men Mineral Weil är toppen att ha ovanpå ;)

  ReplyDelete
 5. Har tänkt länge att jag skall pröva. Jag får väl höra vad du tycker om det nu först så får vi se om det blir något inköp! Kram från Cilla

  ReplyDelete
 6. Det är mycket bra. Använd Jane Iredale tidigare men köpte i.d för att prova. Var lite skeptisk som du... Nu vill jag inte byta tillbax. Tror att du kommer att bli mycket nöjd med resultatet.

  ReplyDelete
 7. Nej, jag använder inte det av den enkla anledningen att det (när jag kollade sist) inte finns någon ljus nyans som skulle passa mig, alla är för mörka. Vägrar ha något som är mörkare än min hy.

  Ska bli intressant att höra vad du tycker om det. Och just det, nu kom jag på, hur gick det med tvättnötterna? Funkade de?

  Puss & Kram
  Ingela

  ReplyDelete
 8. japp. fantastiskt för mej som haft hudproblem.

  ReplyDelete
 9. Ja, använder både foundation, mineral veal (ibland) och ögonskugga från I.D. Tycker att produkterna är riktigt bra och känns skonsamma mot huden.

  ReplyDelete
 10. Har använt i 2 år och jag skulle aldrig kunna byta bort det!

  ReplyDelete
 11. Åh, i.d är toppen!! (för mig i alla fall) Hoppas det kommer fungera bra för dig med!

  ReplyDelete
 12. Ser fram emot en recension, har varit nyfiken på i.d. länge!

  ReplyDelete
 13. Luastigt det där..för en del verkar det vara toppen. Jag testade min syrras..jag fick röda knottror i hela ansiktet plus att det stacks när man blev lite varm/svettig. Tog nån vecka innan prickarna försvann..sen nåt år senare testade jag igen för att se om det bara var nåt tillfälligt problem, men jag fick samma utslag igen. Trist!

  Men det är väl individuellt som med alla andra saker. :)

  ReplyDelete
 14. Jag köpte ett provkit för ett tag sen eftersom så många gillar dessa produkter men det passade inte mig alls. Jag blev glansig och kände mig mer sminkad än vad jag gör med min vanliga foundation. Inget mer köp för mig med andra ord.

  ReplyDelete
 15. Åh, spännande att höra. Jag har som du tänkt på att testa i flera år, men aldrig riktigt fått ändan ur.. Nu använder jag Diors mineralfoundation "Nude", som är himlans bra tycker jag! Perfekt balans mellan täckande och naturligt..

  ReplyDelete
 16. Nope, använder glominerals flytande mineralmakeup, id ger knottror på mig också tyvärr.

  ReplyDelete
 17. Använder Jane Iredale men kan få lite "plitor" om jag inte använt den på några dagar, dock känner jag mig så otroligt osminkad och fräsch (då jag inte har plitor förstås) att det är svårt att vara utan den. Ska prova I.D. och se om den är bättre.

  Ska man spraya fukt över I.D. också efter att man har pudrat sig? Det är det som gör slutresultatet med JI så fint, tycker jag.

  Må så gott och lycka till med sminkningen, ser fram emot ett utlåtande!

  /Jenny

  ReplyDelete
 18. jag älskar deras produkter använder bara Id!!!:) bra köp!

  ReplyDelete
 19. Clara: Jag har läst nu från några stycken att stickningar är relativt vanligt. Har du då haft ett bra underlag?

  Jag brukar annars använda Chanels foundation vid de få tillfällen jag sminkar mig mer. Annars finns Sheer Cover som jag hört att många gillar.

  Silje: Lite så upplevde jag det också, att jag blev mer sminkad än jag hoppats ...

  Maja: Härligt, ja månag blir faktiskt bättre av mineraler, trot eller ej. För mycket tilltäppningar kan nämligen ge finnar och orenheter därför ska i.d passa många.

  IngelA: Finns det en för mig hjärtat så finns det en för dig. Lovar! Puss

  Sofia: recension kommer!

  Martin, ja vissar av er verkar helt enkelt reagera så på i.d - men allt kan ju inte passa alla. Har du testat Sheer Cover?

  ALLA med knottror, En av er rekommenderar GLOMINERALS, kanske värt att etsat för er som får knottror ...

  Jenny: Nej, inte vad jag vet. Men ett bra underlag är A och O. Jag använde SKin Silk från Jan Marini som underlag. Det blir super.

  ReplyDelete
 20. Jag körde med Id innan men har faktiskt bytat till LILY LOLO som säljs på pashion.se!
  Jag blev alltid så glansig i huden av Id tyvärr.

  ReplyDelete
 21. Jad hade Id men blev alltid så glansig så jag bytte till LILY LOLO som säljs på pashion.se och jag trivs mycket bättre med det. Ett plus är ju med att LILY LOLO är mycket billigare ;)

  ReplyDelete