Tuesday, September 29, 2009

Ladies night

>
Ja, det var verkligen ladies night igår på fina Rebeccas birthday-party som firades i gränderna i småregniga Gamla Stan. Underbart sällskap och trevliga samtal. Jag gillar att träffas under middagsformer en vardag. Det borde bli det nya svarta. Bilderna är en kompott från Fridas, Idas och Rebeccas bloggar.


4 comments:

 1. Jag såg dig imorse, på Odengatan alldeles innan kliniken, från buss 4 där jag satt. Det var en underlig känsla att se dig gå där. 2 meter och en glasruta var vad som skiljde oss åt, men ändå var du så långt borta, på något vis. Önskar att jag hade kunnat säga hej, ville säga hej, men en vinkning kändes meningslös. En osynlig idiot i morgonrusingen. Du var så vacker där du gick.

  Ville bara säga att du inspirerar mig,

  Christelle

  ReplyDelete
 2. Hej Stina, ursäkta att jag frågar detta på din privata trevliga och inspirerande blogg men jag undrar om du kan injicerar botox i nedre delen av hakan och i käklinjen så att man slipper dessa slappa hamsterkinder, läste det här i Aftonbladets artikel för ett tag sedan.

  http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article3900050.ab

  Är det något som du kan utföra? Och vad kostar det på ett ungefär.

  Stor Kram
  från en grå tant i ett annat land med en smula rosa glitter under skosulorna.

  ReplyDelete
 3. Christelle: Oj då, mitt i morgonstressen. Då fick du en glimt av Tiger också som kom halvsläpandes bakom. Jag önskar du hade gått på gatan så hade vi kunnat hälsa. Hoppas du fick en fin dag. Varm kram stina

  Anonym: Visst gör jag det, lyftet kallas Nefirtitilyft och funkar inet på alla men på många. Kostnaden ligger på runt 5000kr. välkommen om du vill, tel till kliniken 08 441 81 48

  Hälsningar
  stina

  ReplyDelete