Saturday, September 19, 2009

Mornings

Nu tar jag mitt pick och pack och drar till landet och checkar in hos mamma och pappa. Omvårdnad och kärleksbombardering tack. Och god mat. Och gott att dricka. Och sena kortspelsdiskussioner. Och vackra promenader. Och flanellskjorta med gummistövlar. Och vackra bilder ute i naturen. Och fotografering. Och myspys. Och pappas spännande filmval. Och sova länge på morgonen. Och klar, krispig luft. Och familjen.

7 comments:

 1. Vad mysigt, ta hand om dig vännen och sug i dig av kärleken du får av din fantastiska familj!!
  KRAMISAR

  ReplyDelete
 2. Hej! Tess heter jag.. ville bara berömma dig för en superbra blogg! Underbar inspirationskälla!
  Jag har bara en liten fråga angående din layout.. gillar den starkt och har länge försökt köra med större bilder genom att ändra i HTMLen (använder blogspot.com också) och har lyckats med det.. MEN jag har tydligen valt en template där arkivet och profilen är för långt till mitten så att dessa skär över hela bilden. Själva "bloggutrymmet" är därför väldigt smalt och begränsat i mitten, om du förstår. Din är ju mycket bredare och ditt arkiv står långt ut i höger kant.. hur har du fixat det?
  Tack på förhand fina du!
  Kram Tess

  ReplyDelete
 3. Åh, vilken härlig helg! Själv sitter jag på jobbet, men nu är det bara minutrar kvar tills jag får mysa med min familj!
  Ha en skön lördag!

  ReplyDelete
 4. Åhh jag vill också ha en liten korv!! Söt!

  ReplyDelete
 5. Jag ville bara säga att jag fullkomligt älskar din blogg!! Du har fantastiskt härlig blandning!! Njut av din trevliga helg. Kram jennie.

  ReplyDelete
 6. Sanna: Ja, det ska jag göra. Med råge! Kramar

  Tess: Jag har inte ordnat dte, det är olika på olika datorer. På mina hemmadator ser allt mycket bra ut men på min arbetsdator skärs bilderna "sönder". Jag tror det är någon inställning på skärmbilden i din dator. Lycka till.

  Prinsessan: Hoppas dun hade en underbar helg!

  Jennie: Tusen tack!

  Pärla: Detsamma!

  ReplyDelete