Tuesday, September 22, 2009

On my way

Nu sätter jag mig på flyget och åker upp i himlen. Destination Norway. Fyra modemagasin ska inhandlas och en natt på Grand ska avnjutas med ensam sen middag. För i morgon väntas jobb, jobb, jobb. See you soon!

9 comments:

 1. Hej! Jag tycker att du tar alldeles fantastiska naturbilder.De riktigt känns! Matbilderna tycker jag blir en aning för närgångna.

  Tack för att du delar med dig av ditt liv.

  Hälsningar/ Lisbeth

  ReplyDelete
 2. Hej fina Stina!

  Kikade in din blogg då jag såg att du hade en tröja där det står I LOVE PARIS.. lite längre på bloggen.. vart har du köpt den? Vore så otroligt tacksam om jag fick ett svar:)!


  Ha en fin kväll! Mvh Kate

  ReplyDelete
 3. Stina, Jag måste bara säga att du är en sån stor inspiration för mig, love your blog!
  Kram J

  ReplyDelete
 4. Trevlig resa :D. Vad mysigt med en hotellnatt.

  ReplyDelete
 5. Tack för ditt svar fina Stina!

  Sorry, för min jobbiga fråga, men kan du skriva ner några du känner till eller några tandkrämer som inehåller flour.. skall man använda tandkrämer som inehåller fluor och varför? bara något jag undrar.. sedan undrar jag om du använt Listerine och om du nu använder någon munsköljning eller något annat borsett från att du borstar tänderna med vanlig tandkräm och om du använder något annat för att få fräscha tänder.. detta lär bli min sista fråga och jag vore så otroligt tacksam om jag fick svar på dessa frågor:)!


  Ha en fin dag! Mvh Audrina

  ReplyDelete
 6. Hej Stina,

  du lade upp en bild förut lite längre ner på din blogg då du har en tröja där det står I LOVE PARIS den är så snygg..!! Vart har du köpt den? tacksam för svar.


  Mvh Heidi

  ReplyDelete
 7. Hej Stina, jag är lite nyfiken på vad du har för utbildning & bakgrund yrkesmässigt?

  Din blogg är sååå inspirerande!

  ReplyDelete
 8. Ha det så mysigt, gör en fotmassage på hotellet, det är nice. Lycka till i Norge...pappa
  Detta är inget till din blogg, bara för dig...

  ReplyDelete
 9. Sol och skugga: Jag älskar matbilder, då får man liksom helhetsintrycket tycker jag. Vad kul att du gillar mina bilder! Tack.

  Kate: Det står i inlägget faktiskt att den är från Top shop i somras. Lycka till!

  J: Tusen tack, och det är inspiration för mig att jag är det för dig!

  Audrina: Flour är bra för att stärka tänderna och motverka små hål som kanske håller på att bli större. Man har sett att daglig tillförande av flour minimerar hålen och får dem att laga sig självt. Flour är extermt vitkigt och nästan 99% av alla tandkrämer i matvarubutikerna innehåller detta. Är du osäker kan du köpa din tandkräm på Apotkeet där den garanterat innehåller flour. Jag använder Listerina ibland och ibland inte. Men jag borde göra det mer av den anldeningen att tänderna och andedräkten blir så mycket bättre. Annars borstar jag bara tänderna och suger på flurtabletter på kvällarna samt tuggar mycket Extra tugummi.

  Lycka till!

  Louice C: Kul att du är nyfiken, det där har jags krivit om mycket utförligt i min gamla blogg www.stinasworldofeverything.blogspot.com
  Men jag är sjuksköterska i grunden samt har gått ca: 14 utbildningar inom det estetiska efter det. Jag blev handrekryterad in i denna bana och har därefter blivit den injektionsspecialist som jag är. Lycak till!

  ReplyDelete