Tuesday, October 20, 2009

The cure

Mitt tålamod börjar sina ordentligt och efter fyra hyrfilmer, massvis med trista dokussåpor och mängder med c-vitaminrika Physalis vet jag inte längre vad jag ska ta mig till. Jag vill tillbaka till kliniken, sminka mig och hoppa in i duschen. Och hade jag varit frisk och kry hade jag även slängt på mig gympadojjorna nu ikväll och tagit en välbehövd promenad med Tiger.
Vad har du för blir-frisk-snabbt-tips?

10 comments:

 1. Sömn, godis och en låång varm dusch. Och så en massa gott te, det är vad jag brukar göra.
  Förresten, jag är lite nyfiken på en sak, hur lång är du? På de flesta bilder ser du väldigt lång ut, gissningsvis 175 cm?
  Ta hand om dig och kräv lite extra omtanke och kärlek av maken. Kram, Lotta

  ReplyDelete
 2. Jag äter kontinuerligt ganska mkt vitlök (till omgivningens förtret??) och är nästan aldrig sjuk faktiskt. Annars gillar jag att "ånga" ansiktet med hett vatten med eukalyptus olja eller liknande om det nu slagit till ändå..så att det går att snyta ut allt jobbigt. Men mest av allt sömn och vila..och stora koppar gott te med honung som gör halsen lite lenare!

  Krya på dig!!
  /Maria

  ReplyDelete
 3. Nässköljare! Riven ingefära, citron och en gnutta vitlök i hett vatten funkar också ypperligt. Det är vidrigt - men det gör susen! En godispåse på det så är du hemma! (:

  /Linnea

  ReplyDelete
 4. SOV, sov, sov! Ja sömn är mitt bästa bli-frisk-snabbt-tips förutom att vila i soffan, dricka mycket vätska och ha varmt och gott omkring sig.

  Puss & Kram
  Ska göra mitt yttersta för att skicka Universums alla frisk-energier till dig ;-)

  ReplyDelete
 5. Massa massa (tråkig) vila och vitamine defence dryck !

  ReplyDelete
 6. Sov mycket tror det är det enda som funkar tyvärr...
  Hoppas att du snart mår bättre saknar dig har mycket själv att göra så därför min urdåliga kontakt ring mig när du har lust att hitta på ngt och ork annars så får jag väl ta och våldgästa dig snart ;)
  KRAMISAR

  ReplyDelete
 7. Eschinagaard är en räddare i nöden!

  ReplyDelete
 8. Megados med c-vitamin. Typ flera brustabletter/dag. Jag struntar i vad alla läkare säger! Det har alltid hjälpt mig, jag brukar ta det när jag känner att jag börjar bli sjuk och ofta försvinner det. Om jag redan har blivit sjuk så blir jag frisk snabbare.

  Krya på dig!

  Sofia

  ReplyDelete
 9. Citron och ingefärs-te med färsk ingefära. Drick massa vatten med färsk ingefära och sov, sov, sov!

  ReplyDelete
 10. Vitlök och rå lök gör susen, blir aldrig sjuk tack vare det!

  ReplyDelete