Wednesday, October 14, 2009

Having a bath

Min lediga onsdag har återigen spenderats för själen, sinnet och välbefinnandet. Mycket sömn, ett långt bad med tända ljus och kroppskrubb, en liten fika med en nära vän, slöande i soffan och så inte mycket mer än det. Jag sitter här på kvällsfronten och dricker kamomillte och funderar mest över varför universum just nu skickar ut så starka energier till mig?

6 comments:

 1. Å, jag avundas dig badkaret! Och dina lediga onsdagar också...Men bara lite och absolut inte så att jag missunnar dig!!!
  Ja, vad säger ditt hjärta om energierna du upplever?
  Kram och ha en skön torsdag också!

  ReplyDelete
 2. Vilken trevlig dag du har haft! Jag älskar att ta långa bad och meditera :)

  Jag tycker att du är en väldigt intressant person med djupa tankar. Du och jag är väldigt lika i vårat tänkande och hur vi upplever världen, livet och allting där emellan :)Jag vet att det är inte alltid lätt att vara så "medveten" :) Jag tänker alldeles för mycket själv. Jag bombaderar hjärnan med tankar och har svårt ibland att att koppla bort allting och bara njuta av stunden :)

  Önskar dig en riktigt god natt och en toppen dag imorgon!!!! Kram/Nicky ♥

  ReplyDelete
 3. Ser ut som en härlig stund, det är viktigt att ta hand om insidan! Tyvärr är man lite för dålig på att göra det. Men det finns alltid tid för förändring. Må torsdagen bli en bra dag. Kram

  ReplyDelete
 4. Åh vad bra att bli påmind om hur viktigt det är att ta hand om sig själv. Skriver i slutfasen på min avhandling och märker ibland att jag inte tycker mig ha tid för t ex ett varmt bas, som jag älskar. Åh vad bra att bli påmind om hur viktigt det är att ta sig det. Tack! Kram från Cilla

  ReplyDelete
 5. hEJ SÖTNOS. Jag har just levererat 20 kg mashmallos i rosa/vit till cafe opera för imorgon (lördag) så utser dom årets bästa blogg i Sverige. Jag pratade om dig och din blogg till konsuleten och dom frågade då vad din blogg hette och jag sa vad den hette och din blogg var välkänd i kretsen, då blev jag stolt...mysigt.
  Puss pappa

  ReplyDelete
 6. Nicky: Jamen visst, jag har ju sagtd et förut. Vi är mycket lika! Kram stina

  Charlotta: Det blev den!

  Cilla: ALla behöver påminnas då coh då.

  Pappa: Superduper!

  ReplyDelete