Thursday, November 19, 2009

If I were you ...... skulle jag definitivt gå in i Stinas Vintage Store om någon timme för lite nya shoppingförslag! Bland annat denna fina Fendiväska finns till någon annans förfogande. Seså. Kila dit nu tjejer!


2 comments:

 1. Hej Stina! Jag har några funderingar som ingen verkar kunna svara på. Men DU om någon borde ju kunna svaret ;)
  Jag har lyckats bli hela 24 år gammal (börjar få åldersnoja) men har under hela min uppväxt velat arbeta inom skönhet, såsom botox, restylane med mera.
  Jag vet att man måste ha en sjuksköterskeutbildning som grund men till frågan.
  Var kan man läsa vidare för att specialisera sig inom estetik?
  Du skulle verkligen göra mig lycklig om du tog dig tid att svara.
  Ha en underbar dag. Du gör så mycket gott.

  ReplyDelete
 2. Ida: Hej, först måste du ha en medicinsk utbildning antingen som syrra eller läkare. Därefter måste du vara kopplad till ett företag, aningen som anställt eller som egen företagare för att kunna få gå dessa mycket specialiserade utbildningar. Vem som helst får dessvärre inte gå dem utan du får förfrågan när du är på ett företag. Så funkar det oftast, det är med andra ord företaget som betalar dessa dyra utbildningar för dig. Lycka till och se till att utbilda dig, ha ett gediget kreativt intresse och var duktig på din hand och se sedan till att bli anställd på en estetisk klinik så kommer det mesta ordna sig! Lycka till kära du!

  ReplyDelete