Tuesday, November 3, 2009

Inspiration

Vi börjar den här morgonen med en av världens mest vackra och sensuella kvinnor, Kim Basinger. Har du inte sett 9 ½ vecka - har du definitivt gått miste om ett svårlöst relationsfall med lika mycket inspirerande kärlek som scener och musik. Och har du inte Bryan Ferrys "Slave to love" som en av dina absoluta låtfavoriter har vi verkligen inte samma musiksmak. Thats for sure.

6 comments:

 1. Hei og takk for fin blogg. Håper du kan svare på et spørsmål til. Jeg har store porer i ansiktet, hvordan jeg få dem til å bli mindre synlige?

  Tusen takk for svar.
  Rebekka

  ReplyDelete
 2. Hej Stina och tack för en väldigt fin blogg. Jag undrar (och vet att du förklarat ang bilderna tidigare) hur du gör så att inläggen blir så breda? Tycker verkligen att det är finare än den vanliga standardmallen, men vet för lite om html för att fnurla på det själv. Orkar du förklara? Eller har du ngt tips på ngn bra sida där jag kan lära mig? Kan man ställa in dte som standard eller byter du för varje gång?

  Vore supertacksam för svar!

  ReplyDelete
 3. Vackra Stina dags för oss att du gör oss fina. Mamma Margareta och dottern Rosetty.blogg.se. Gäller ff höst erbjudandet? Hoppas Du mår bra, drick mycket ingefärste!

  ReplyDelete
 4. Rebekka: Då är det Jan Marinis medicinska produkter du behöver anända med glycolstra bland annat. Efter sex veckor ska du göra en behanlingsserie med ca: 4 kemiksa peeler med ungefär 4-6v mellanrum. Då ska du få se på nya och porfri hud! Lycka till.

  Lisa: Jag har besrkivit detta detaljerat för någon månad sedan. skrålla ner bland inläggen så får du en exakt förklaring. Lycka till.

  Margareta Rosetta&: Well. Nej egentligen inte ... men om ni bokar NU ska jag förlänga den bara för er.

  ReplyDelete
 5. Forlat att jag fragar igen, men villsa garna forsta! Jag har last ditt inlagg fran den 2 sept och gjort precis sa, men blogspot visar bara den vanstra halvan av den forstorade bilden och texten ar fortfarande likadan (smal).

  Sa, hur andrar du texten och hur kommer det sig att hela dina bilder visas?

  Ar ledsen att behova fraga, forlat om du inte tycker att sadana har kommentarer at\r roliga...

  ReplyDelete
 6. Bryan Ferrys "Slave to love" ÄR en av mina favoritlåtar!! Min favoritfilm heter Bitter Moon, låten är med i den filmen också. Om du inte har sett den måste du se den! Du är en person som skulle både förstå och uppskatta den filmen.

  Önskar dig en skön söndag! Kram/Nicky :)

  ReplyDelete