Sunday, November 29, 2009

Love


I guess he likes the same things I do; My "I love Paris t-shirt", things from
Chanel and my extremly beautiful silver fox fur.

7 comments:

 1. Mm vilken liten goding till jycke!

  ReplyDelete
 2. din vovve är i behov av en manikyr.

  ReplyDelete
 3. Söt vovve, men är det inte dax att klippa klorna? ;-)

  ReplyDelete
 4. Svar: Verkligen, vår städerska hade städat bort nagelsaxen men detta är nu åtgärdat och klorna är så korta och fina igen. Tack för upplysningen!

  ReplyDelete
 5. Varför använder du päls? Du verkar ju annars ha tron för "det goda" men djuren bryr du dig tydligen inte om? Jag har sett uppfödning av räv i ryssland på riktigt och det var bland det vidrigaste jag sett. Vettskrämda djur i små burar med bara gallergolv där vissa gnagde på sig själva på grund av den stress de upplevde. Jag kan inte finna något försvar till sådana grymma handlingar.

  ReplyDelete
 6. Anonym: för att det värmer och för att jag gillar det. Om du äter kött, fisk, fågel, ägg, har läderskor, läderskärp, skinnväska eller något med djuranknytning så lyssnar jag inte på dig för fem öre. Är du helt vegan och aldrig nuddar plast eller dylikt likaså. Annars tycker jag inte du ska dömma mig. Man gör så gott man kan med olika ting.

  ReplyDelete
 7. Det är en enorm skillnad på hur päls är framtaget jämfört med skinn som mestadels kommer från slaktdjur. Djur som föds upp på pälsfarmer lever under vidriga förhållanden, medan slaktdjur oftare har det bättre. Är det rätt att djur ska lida för att du ska bära päls? Äter du däremot kött kan du exempelvis välja ekologiskt där du vet att djuren har det förhållandevis bra. Det är stor skillnad eller hur? Är inte tanken obehaglig att djur med samma känslor och intellekt som din lilla söta hund ska leva under så vidriga förhållanden för att människor som du ska kunna känna sig fina?

  ReplyDelete