Wednesday, November 18, 2009

Ralph Lauren at Italiano

Nu ska jag iväg på middag på Italiano. Vi har nämligen celebert besök i staden av ingen mindre än mr: Peeter som inkommit från London för ett par dagar med sina svenska vänner. Med andra ord blir det Andreas, Peter, Johan, Martin, Peeter och jag i den italienska atmosfären. Me and the boys as usual.

(Cardigan: Ralph Lauren, knee high heels: Top Shop, BH: Calvin Klein).

6 comments:

 1. Hejsan,

  Jag har just hittat till din blogg, väldigt trevlig måste jag säga, suttit och läst ett bra tag nu. Såg att du hade frågestund för ett tag sedan, missade den men jag tänkte ställa en fråga här istället, hoppas det är ok.

  Jag har upptäckt att jag har rynkor vid näsan, de är rätt djupa och sitter vid näsvingarna och jag vet inte vad jag ska göra åt dem. Jag är bara 24 år så jag känner mig så "ovan" detta men tyvärr börjar de ju komma nu. Jag har upptäckt dem de senaste året och det kändes som att de blev djupa direkt. Botox har jag inte råd med nu, men det kanske finns något annat man kan göra?

  Sedan undrar jag om du kan rekommendera en bra natt creme? Jag använder ingenting sådant nu, men som sagt, ålderstecknen börjar komma.

  /Emma

  ReplyDelete
 2. Och som så ofta har man liite roligare omgiven med en massa män. Inte så mycket avundsjuka och sneda blickar. Hoppas ni ätit gott och har en fantastisk kväll. Kram, Lotta

  ReplyDelete
 3. åH gillade verkligen dina knee high heels!
  Hoppas att kvällen var mysig.

  ReplyDelete
 4. Lisa: I will baby, han kommer igen den 9:e december och då ska vi alla äta goda middagar och prata!

  Emma: Välkommen hit. Man kan spruta in lite restylane där, kostnad runt 2000kr. En bra nattkräm ska innehålla glycolsura och Bioglycolic cream från Jan Marini kommer du garanterat se skillnad av, men du måste komma på en konsultation för att få köpa en då den är mycket potent.

  Lotta: Verkligen, de är enkla och härliga!!

  Nina: Thanks darling!

  Jennifer: Tack, de är från Designers Guild.

  ReplyDelete