Thursday, November 26, 2009

Sister love

Så. Märkta förevigt med vår finaste systerkärlek. Jag var den sista på jorden som skulle tatuera mig - men jag tror på värdet av symboler och detta var en viktig del i att föreviga respekten, förtroendet, lyssnandet, ödmjukheten, förståelsen, generositeten, tron på den universiella energin, lojaliteten, familjebandet och den villkorslösa kärleken vi har och alltid ska ha gentemot varandra. Love for my sister.

Love you Lissie.

15 comments:

 1. Åh! Fina! Jag går ju i tattueringstankar, men kan inte bestämma mig vart jag ska gå, Var East Street trevliga?

  ReplyDelete
 2. Vacker tanke bakom och mycket fina!

  Puss&Kram

  ReplyDelete
 3. Åh vad gulligt! Det är kärlek :D. Hoppas du får en fin dag

  ReplyDelete
 4. Vilken fin systergrej! Jag har ju två systrar, kanske ska övertala dom till något liknande!

  ReplyDelete
 5. East Street på södermalm är the BEST!
  Supercoolt Stina!! Grattis!

  Kramis _L_

  ReplyDelete
 6. Skulle vilja ställa följande fråga; kan man använda sig av sitt eget kroppsfett för att injektionsbehandla nasolabialvecken?
  Om inte; varför?
  Börjar efter upprepade Restylanbeh. få blåaktiga fläckar, som vad jag kan förstå ej går att behandla bort. Har hört att inte ens IPL biter mot dessa "blödningar" Huden verkar bli både tunnare o skörare av många Restylaninj.
  Tips?
  Kram L.

  ReplyDelete
 7. näe stina, jag är den sista... den blev mycket fin tycker jag. puss cissi

  ReplyDelete
 8. Hej Stina,

  Du skrev förut att använder flour tablett.. vilken använder du och vart har du köpt den? sedan undrar jag om du är nöjd med den? och hur många gånger per dag tar flour tablett?

  Sedan undrar jag om du använder Listerine och om man inte får missfärgade tänder av det vilket jag hört lät lite skrämmande har både hört att den ger en frisk andedräkt och att man får missfärgningar..

  Vore tacksam om jag fick ett svar :-)


  Ha en toppen dag! Mvh Parisa

  ReplyDelete
 9. Hej!

  Hur mycket kostade just din Blackberry? och är du nöjd med 3 abonemanget du har är den för dyr eller hur fungerar det hur mycket betalar man och så? och sedan när man ringer smsar och allt..

  skulle uppskattas om du svarade:) vill gärna veta mer om BB mobilen.. Kram

  ReplyDelete
 10. Mmm.. Ska snart tatuera mig på ungefär samma plats på kroppen, också på East Street..de är så duktiga där. Ser jättevackert ut och kommer vara något du aldrig ångrar, sister/brother love is foreever!! Älskar tatueringar i det området!

  /Mary

  ReplyDelete
 11. Åååå så vackert, jag får rysningar!!!

  ReplyDelete
 12. Så himla fint! Vad härligt det måste vara att stå så nära sin syster! Både jag och min man har så att säga förlorat våra systrar, de har vänt oss ryggen i vår stora sorg när vi förlorade vår son. Jag är själv inne på att tatuera in något som en påminnelse för mina tre barn (2 i livet). Kanske tre stjärnor någonstans. Suger på det än och vill inte förhasta mig, det ska ju sitta ett tag.
  Ha en härlig kväll och gratta även din fina syster! Ta hand om varandra, kram Lotat

  ReplyDelete
 13. Hej Stina!
  Har länge velat tatuera mig på East Street men undrar vem jag ska gå till och jag måste verkligen säga att era tatueringar blev jätte fina så jag undrar vem som gjorde den och vad den kostade??

  Tack på förhand!
  S

  ReplyDelete
 14. Tobey: De på East var grymma! Kan varmt rekommendera den, väldigt LA inc känsla.

  Prinsessan: Det tycker jag, symboler ska man inte underskatta: Lycka till!

  Ingela: Ja, det känns ovant men fint.

  Fröken Isaksson: Tack!

  L: Ja, det är precis rätt ord! Det känns coolt!

  Cissi: Oke, du är den sista vännen.

  L: Nej, det skulle jag inte rek då man måste injicera stoörre volym än vad resultatet ska bli i slutändan då det bryts ned fort och i stora mängder. Har du blåa tiner kan jag ta bort det med ett enzym och därefter injicera vanlig Restylane som inte blir blått.

  Parisa: Jag har nog svarat dig tidigare på detta. Jag köper Fluodent på apoteket och suger på två tabletter vid sänggående. Listerina har jag ingen aning om men jag tror inte det ger missfärgingar.

  Anonym: Mobilen kostade runt 4-7000kr tror jag och abonemangent kostar ca: 1000kr i månaden och då ingar internet, sms och telefoni. Men det bästa är Blackberryns eget BBM system som var skälet till att jag köpte denna då jag har vänner som bor utomlands och då är det gratis att kommunicera med dem. mobilen är helt makalös grym!!!! Köp den!!!! Tre funkar utmärkt!

  Mary: Jag tror inte heller det och so what, det är en liten tatuering inget världsligt1 Lycka till!

  Broken Diamond: Härligt att det fick den reaktionen på dig!

  Lotta: Det tror jag skulle kunna vara en fin symbolik som hedrar dem. Gör den på ett diskret ställe om du är osäker som bara du vet om och har tillgång till.

  S: Jag gick till en spansktalade kille( som också pratar engelska) som hette john tror jag, han var rakad och ganska snygg. den ksotade 1600kr att göra. East var grymma!

  ReplyDelete