Saturday, December 26, 2009

The dress

Så hittade jag helt oväntat en fantastisk klänning hos Maruschka de Margó till min trettioårsdag idag som var exakt så vacker, elegant och bohemchic som jag föreställt mig. Dessvärre inte på rean men sagolik på alla sätt och vis. Eftermiddagen avslutades med en sen långlunch med käre Andreas på Sturehof och snart är det dags att svida om. Annandagjulfest hos Oskar står på schemat.


4 comments:

 1. hej världens bästa stina:)

  undrar ifall man kan fylla läpparna med juvederm hos dig på kliniken.
  sedan undrar jag en sak,,,
  stämmer det att ifall man använder tandläkarbedövning när man fyller läpparna, att resultatet blir sämre,,,,hört det från så många vrf är det så,,,,????
  snälllaaaa svara?

  ReplyDelete
 2. Åh vilken lycka, blir allt lite nyfiken. Hoppas festen blir bra! Kram Lotta

  ReplyDelete
 3. Anonym: Nej, jag använder Restylane med Restylane och Juvaderm innehåller samma haluronsyra så det är som mjölk och mjölk ungefär. Både Juvaderm coh Restylane innehåller bedövning som fungerar utmärkt och innan får man ligga med bedövningssalva så det är väldigt sällan man längre behvöer använda tandlakarbedövning. En ovan behanlare skulle kanske ha svårare att behandla med tandläkarbedvöning då det gör att man sväller och ser sne ut men är det en van behandlare spelar det ingen roll. VÄlkommen att boka tid! 08 441 81 48

  Lotta och Caroline: Tusen tack tjejer!

  ReplyDelete