Friday, December 18, 2009

Macarons

Dessa små vackra kreationer med smak av Carabie (mörk choklad), passion, rose (med rosenvatten och hallon), Tahiti (en vaniljsort), pistasch, kaffe, cassis, Reglisse (kombination av lakrits och kola) och caramel (med en nypa salt från Gúerande) - är vad jag tänkte ta till eftermiddagskaffet denna snötäckta fredag.

5 comments:

  1. Ljuvliga bilder på ljuvliga ting. Vad använder du för kamera ?

    Trevlig fredag!

    ReplyDelete
  2. Åh så gott! Var har du köpt dom?

    ReplyDelete
  3. Har alltid velat äta sånna, men har ingen aning vart man får tag på dom! Vart köper man dom?

    ReplyDelete
  4. Vackra bilder och sååå gott, lillkillen sa idag när vi gick förbi ett kondis i Nacka forum -mamma där är såna som du ölskar att äta..
    Så stina ring mig jag kommer gärna och smakar några med dig ;)
    KRAMISAR

    ReplyDelete
  5. Sandra: Tack, CanonG10

    Anonym: www.petitefrance.se

    Sanna: Pusssssss

    ReplyDelete