Wednesday, December 30, 2009

My day with mum


Det är lustigt hur tiden tycks stå stilla när man är med någon man tycker väldigt mycket om. Mamma och jag möttes för en ytterfilétlunch på Lydmar som efter tre timmar av samtal blev tre timmar av bakelser på Grand som blev lite shopping efter en ny strumpebandshållare som blev ett hjärta fyllt med moderskärlek.

12 comments:

 1. Ser ut som en underbar dag!

  En fråga avs foto: När jag tittar på foton jag tagit med min kamera i stort format i mitt bildbehandlingsprogram så är bilden klar och fin, men när jag sedan laddar upp dem i bloggen blir de ruskigt otydliga när jag förstorar dem. Jag blir snart vansinnig ;) Har du något tips på vad jag gör för fel ? Eller är det helt enkelt min totala ovana med kameran? Skulle vara intressant med mer foto i din blogg!

  Gott Nytt år!

  Kram Sandra

  ReplyDelete
 2. Hej, jag undrar varifrån din vackra tröja är (den som du har på bilderna med ränder)? :)

  ReplyDelete
 3. Tack fina Stina!

  Men vad heter Omega 3 produkten du köper från Apoteket? Tycker du att man bör köpa de från Apoteket eller Hälsokost? Som de flesta gör?

  Och när du väl tar omega 3 produkten när tar du ungeför dessa 4? Gäller det 4 för alla eller hur fungerar det?

  Och varför dricker du just AloeVera vad ger den för effekt? :-)
  Detta lär bli min sista fråga hehe..


  Önskar dig ett GOTT NYTT ÅR redan nu! Hoppas att du får ett fantastiskt år!! :-)


  Mvh Lauren

  ReplyDelete
 4. Underbara bilder!
  Gott Nytt År Stina :)

  ReplyDelete
 5. Hej hej!

  MYS! :)

  Gott Nytt År! Hoppas att nyår blir mysigt och kul!

  Kram

  ReplyDelete
 6. Sandra: Hm, jag förstår vad du menar. Har du hanterat bilderna i ett bildhanteringsprogram från datorna då? Typ picture? Då förädnras tydligen pixlarna vilket i sin tur minimerar förstoringsmöjligheten.

  Anonym: Den kommer från Top Shop. Köpte den i okt-nov.

  Lauren: Minns inte exakt märket, slängt ner alla kapslar i en vacker skål så att ajg ser dem varje dag och inte glömmer att ta dem. Men burken är blåvit. Jag tar alla kapslar samtidigt. Jag tror inte det spelar så står roll, viktigast är att det är rätt sammanställning mellan DTA och det där andra ämnet som finns i olja. (Men fråga mig inte om det för jag minns bara att det ena ska vara 1/¤ av det andra men det får du höra idg för på Hälsokost). Det rä två viktiga ämnen som ska vara på ett visst sätt för att vara den mest utsökta fiskleveroljan.
  ALoe Veroa är naturens bästa uppbyggninads och läkningsmedicin. Det rensar ut och stärker immunförsvaret, reparerar bakterierna i tarm och mage, rensar ut slaggprodukter etc.

  ReplyDelete
 7. Hej alla omegaälskare.
  Jag kan säga att (eye q)omega är absolut den bästa omegan på marknaden. Den innehåller EPA-fiskolja i hög koncentrat samt ekologisk nattljusolja. eye q omega är också mycket bra för ögonen. Jag har testat omegasorter i tio år och det finns ingen som slår denna produkt. Det är som att jämföra wolksvagen mot en porche. Den är lite dyrare men du blir inte besviken. Om du går in på google och söker på produkten så kan du läsa en fantastik historia hur den hjälper och hur den har hjälpt...Gott nytt år alla Omegalovers. pappa

  ReplyDelete
 8. Hej Stina! Vart har du köpt den där ekorrlampan på golvet?

  ReplyDelete
 9. Gud! Vi fotar samma saker på stan!!!

  ReplyDelete
 10. Skymtade eran tavla i vardagsrummet på en bild. Damen i den batmanliknande dressen.. vad är konstnärens namn? Mycket charmig tavla må jag säga.

  ReplyDelete