Wednesday, December 23, 2009

Paris

Förutom att jag har grym migrän idag så tittar jag framåt. En trist händelse ska inte få förstöra julhelgens fina känsla. Så nu är en resa bokad till Paris om några få veckor. Efter att ha blivit av med så fina väskor känns det inte mer än rätt att inhandla några nya i en av världens vackraste städer. Dricka en kopp te här och äta en lång och utsökt middag i denna vackra miljö.
Paris mi amore!
6 comments:

 1. Ska du hälsa på Anna Törnqvist? Hon bor ju där sedan flera år tillbaka! Jag vet att hon är i Rio nu men är nog tillbaka i Januari.

  Kram Miriam

  ReplyDelete
 2. Hej Stina,

  God Jul & gott nytt år säger jag redan nu.. hoppas att du får ett fantastiskt år :-)

  Jag undrar ifall du äter Omega 3? och om du nu gör det ifall du har någon du varmt kan rekommendera som verkligen är bra? och några bra vitaminer? Skulle uppskattas!


  Ha en fin dag! /Lauren

  ReplyDelete
 3. Tack för ditt svar fina Stina! :-)

  Men hur många gånger brukar du ta flourtabletten per dag? Kan ju inte vara så bra att ta för mycket kan väl inte vara så bra? vad är den normalaste? hur mycket tar du per dag?


  Må gott! Mvh Natalia

  ReplyDelete
 4. Paris! Finns det en vackrare stad? Jag fullkomligt älskar Paris och skulle gärna flytta dit, ett tag i alla fall. Hoppas att du får det underbart och att du hittar nya kärlekar i affärerna! Lova bara att du köper en ny Neverfull, älskar den väskan ;) STOR kram Lotta

  ReplyDelete
 5. depth in these eyes get you lost

  wish your blog,comments and resposes are in langua franca,you have wider viewership beyond swedish

  ReplyDelete
 6. Miriam: Nejdu, det ska jag inte men bra tänkt ändå! Jag ska fota, äta utsökt mat, inspireras, shoppa nya väskor, äta små vackra bakelser och njuta av den franska atmosfären ... kram stina

  Lauren: Jag dricker ren Aloe Vera varje morgon på fastande mage, tar Glutamin för min blodsocker och dricker flytande Mivototal på kvällen till middagen och Omega3. Derutöver äter jag mycket grönskaer men nästan aldirg frukt för jag tycker inte det är så gott.

  Natalia: Som jag skrev kan man oftats ta uppmot 6 st per dag, jag tar runt tre stycken och tuggar sedan Extra mellan måltider.

  Lotta: Ja, Barcelona! Men Paris är magiskt, det är bara så ...

  Thesage: I´ll think about that, really ... I will! Love Stina

  ReplyDelete