Friday, December 18, 2009

This one or that one

Det är svårt att välja mellan mina två favoritglans från Chanel till kvällens lite senare middag. Men eftersom jag är en människa som gillar traditioner - väljer jag den lilarosa som jag haft i exakt samma nyans sedan nittonårsåldern. Den i aprikos har endast hängt med i tre år nu.

12 comments:

 1. Mycket vackra handskar du har. Vart har gu hittat dem?

  ReplyDelete
 2. Vad och hur har du fyllt ut dina egna läppar med? :) Före/efterbild?

  ReplyDelete
 3. Har precis börjat läsa din blogg som jag tycker är fin, men jag undrar vem din man är? Är han förevigad med foto och namn i din blogg?

  ReplyDelete
 4. Anonym: Restylane

  Anonym: Peter Auer heter han och är mycket snygg. Kolla under "around the world" så finns han på flera foton från när vi hyrde hus på Sardinien i somras. Annars brukar jag hålla honom borta från bloggen då han inte tycker det är alltför kul med massa bilder på sig själv pga arbete och liknande.

  ReplyDelete
 5. anonym: Här är han bland annat: www.awomanalifeablog.blogspot.com/2009/08/la-gritta.html

  ReplyDelete
 6. Superfina handskar! Får man fråga vad det är för nummer på glansen? Ser jättefina ut. Ikväll ska jag måla mina naglar med "Dragon", gillar den juligt röda färgen! Ha en underbar lördag. Kram

  ReplyDelete
 7. Hur mkt restylane har du i dina läppar? Har du både i under och överläpp?

  ReplyDelete
 8. Lotta: nr 25 och nr 19. kram stina

  Anonym: Har inte fylt läpparna på ungefär ett år och har innan dess fyllt lite då coh då när det har behövts så jag har ingen aning. Men typ 2ml skulle man nog behöva om jag inte hade ngt och ville få dem till hur de ser ut nu. I underläppen har jag nästan ingenting kvar.

  ReplyDelete
 9. Hej! Ok Tack för svaret! Undrar bara varför du har lagt av md att fylla på (eftersom du skriver att du inte fyllt i på 1 år :))

  ReplyDelete
 10. Anonym: För att jag inte behöver då hylauronsyra (som Restylane, Juvaderm innehåller) håller bättre och bättre för varje gång du injicerar och jag har injicerat många gånger.
  Dessutom tycker jag det var roligt med mycket stora läppar när jag var yngre. Nu tycker jag de är fina precis som de är nu. Behöver inte mer volym.

  ReplyDelete
 11. vilka nummer är det på färgerna på läppglansen? hade varit väldigt tacksam för svar:) bra blogg!

  ReplyDelete