Monday, December 14, 2009

Wishes


I år önskar jag att mina julklappar kommer innehålla något vackert från märken som Missoni, Marc Jacobs och Diane von Furstenberg - samt något fint nattlinne i ljus spets, det nya Super Mario till mitt vita Nintendo DS, ett par diskreta, sköna tofflor, ett kamerastativ till min Canon G10 och kanske något ljuvligt doftljus från ett fint märke.

4 comments:

 1. Trevligt att för en gångs skull få se en annan inredningsstil än det (iofs. vackra, men något uttjatade) strama, skandinaviskt minimalistiska!
  Inspirerande.

  ReplyDelete
 2. Går det bra med julklappar från Claes Olsson eller biltema eller varför inte Bauhouse, puss sötnos...

  ReplyDelete
 3. Jag önskar mig en väska från BottegaVeneta, men varje gång som jag säger det så skrattar alla och går iväg...hahahah.

  ReplyDelete
 4. Kajsa: Vad trevligt att du uppskattar den, nej, stramt är inte min melodi, snarare lite burleskt, amerikanskt och orientaliskt på det. Jag älskar stora, exklusiva hotell med sammet och stora vaser, där får jag mkt inspiration.

  Anonym: Ja, om det är ett Nintentospel till min DS och om dte är nya Super Mario Bros. Annars går det inte bra .... Pappa. Puss

  Paolo: Det förstår jag inte alls ... du borde stoppa en morot i munnen på dem nästa gång. När man säger Bottega Veneta är man alltid seriös!

  ReplyDelete