Sunday, January 10, 2010

Brunch

En trerätters bestående av rysk Blini, Eggs Bénédict och chokladbakelse.
Ytterligare en helg spenderades med andra ord i dessa vackra lokaler.

12 comments:

 1. Kan inte du skriva ut in utbildning? Är intresserad av samma yrkesval som du! Kan du inte berätta hur du gick tillväga med allt? Jättetacksam ifall du gör det. Kramar.

  ReplyDelete
 2. Åh jösses vad det såg gott ut! En fantastisk söndag ser det ut att ha varit. KRAM Lotta

  ReplyDelete
 3. Jag fattar mig inte på dig människa. Hur har du leva så som du lever på ditt sjuksköterska lön?? Har för mig att dom har kassa löner ju? Dessutom handlar du endast dyrt och äter dyrt o reser dyrt..vad ligger bakom allt det där? vad fattas i ditt liv? Du verkar bli lika trött på sakerna efter några veckor bara...du lägger ut allt på blocket. Du verkar vilja fylla ett tomrum eller så har du fått fnatt och tror att du är någon Hollywood stjärna. Du verkar så bitter stackare..utan barn. Du vågar förståss inte ta med min komentar vilket jag förstår, jag skulle inte heller göra det om jag vore du. Ingen ska väl inse hur vidrig och genom rutten människa jag är.

  ReplyDelete
 4. Fgfg:

  1.När har jag lagt ut en endaste pryl på blocket?
  2. Jag arbetar privat och är också marknadsansvarig i Sverige. Jag har en bra lön.
  3.Verkar jag bitter? För att jag inte har kunnat få barn? Jag tycker att jag har hanterat det tragiska dilemmat ganska bra. Att föröska njuta av livet varje dag och unna mig sådant som gör mig och andra väl ... Är det att vara bitter?
  4. Jag tar hand om alla mina ting mycket väl och har små kenzotoppar från 1997 som jag fortfarande använder.

  ReplyDelete
 5. Oj oj, vilken kommentar (syftar på fgfg). Jag tycker det verkar vara fgfg som är bitter. Och bitter för att man inte kan få barn, det är vi många i världen som är. Skulle detta vara något att skämmas över i sådana fall? Min uppfattning är ändå att, precis som Stina själv säger ovan, Stina hanterar det mycket bra. Bättre än många av oss som är drabbade av detta. Jag tycker fgfg verkar avundsjuk.

  Stina, vilken fantastisk brunch du verkar ha varit på. Jag måste gå dit, blir så sugen när jag ser bilderna!
  Kram till dig Stina! Cilla

  ReplyDelete
 6. Förresten, hur är det Stina, visst fyller du trettio snart? Har för mig att du skrev det någonstans i din blogg. Hoppas vi får se bilder från firandet, det ser jag fram emot!! Kram Cilla

  ReplyDelete
 7. Vilket löjligt påhopp av den anonyma!!
  Hur kan man ens slänga ut sig något sånt? Jag har bara följt din blogg i några dagar så jag känner inte till dig men jag tror verkligen inte på nåt av den människan påstår!

  Förresten så gillar jag din blogg, det jag sett hittills.
  Jag spenderade ett par timmar på Grand på nyår och drack champagne, så jag förstår verkligen att du trivs där! Jösses, om jag hade möjlighet att besöka det stället oftare skulle jag bli lycklig!

  Kram Jennie

  Ps. Jag har själv ingen blogg så jag brukar alltid sätta ut min e-mailadress (i det fältet så den bara visas för bloggaren) men jag kunde inte hitta det alternativet i listan över "profil"?

  ReplyDelete
 8. Tack vännen för en underbar brunch tillsammans!

  Bry dig inte om korkade anonyma kommentarer.

  Kort och gott kan jag också lätt konstatera att jag inte alltid blir bra på bild :)

  Puss & Kram

  ReplyDelete
 9. Gumman, vad söt du är! Uppskattar att du tog bort bild.

  Önskar dig en fin dag.

  Puss

  ReplyDelete
 10. Hmm men min bild är ju kvar och den är inte bättre den ....PUSS,Tack för en helt underbar lång lunch vilka härliga bilder på all den goa maten.
  som vi sa finns alltid människor som inte har bättre för sig än att klaga på andra jag tycker bara synd om dom "get a life".
  Du är den minst bittra människa jag träffat, och som ger mest till alla andra, så som sagt tycker synd om anonym kommentar att den personen ens fått för sig ngt annat.
  KRAM till världens underbaraste Tjej!!!

  ReplyDelete
 11. Vilken fantastisk brunch det ser ut att vara, det kurrar i magen bara jag ser bilderna! Måste testa den själv snart..

  ReplyDelete
 12. Sanna: Skärp dig, du blev ju hur fin som helst din gamla modellsyster! Puss

  ReplyDelete