Friday, January 1, 2010

Day after

Och så låg jag då i vanlig bakismanér med smulor på hela nattlinnet från de hembakade saffransskorporna jag fått i gåva. Det var en pers att inse att jag precis ögnat igenom det sista avsnittet med mina nyblivna vänner från tv-rutan. Egentligen vet jag inte hur jag ska överleva nu när alla boxar med serier är slut. Jag har gått igenom hela Entourage (där det tog en evighet att komma över min obesvarade förälskelse till Ari), Six Feet Under (där jag återigen förälskade mig i en man och den här gången blev det David som förvisso var bög och nästintill översexuell men låt gå för den här gången) samt Mad Men (där jag helst av allt skulle vilja hångla och stympa Don under en och samma tidsram och samtidigt byta skepnad med hans vackra fru Betty som blev alldeles förträffligt knasig mot slutet) och känner plötsligen en sorgsam tomhet. Vad ska jag spendera kvällarna med nu? Kan någon ge mig ett hett tips på en serie med substans, inspirationsmöjligheter och förhoppningsvis en droppe mening så att jag återfår livsgnistan?

21 comments:

 1. Om du bara vill ha lite inspiration och en härlig känsla så se the City, det har jag precis gjort och nu längtar jag något vansinnigt till NY. Annars är det tyvärr tomt, men jag är sugen på Mad Men själv. Svårt bara med två barn hemma. KRAM Lotta

  ReplyDelete
 2. Lotta: Den har jag sett, The Hills också, samt 24 och halva Californication - har du något annat hett tips i rockärmen må tro?

  ReplyDelete
 3. Om du inte har sett Big Love rekommenderar jag den varmt! Gott nytt år!

  ReplyDelete
 4. du borde titta på nip/tuck! 6 säsonger sex, kärlek, plastikkirurgi och drama på högsta nivå!

  Love it!

  ReplyDelete
 5. Little peache: Nip/tuck har jag också sett hela ... hm ...

  Malin: Big Love, den ska jag kolla upp!

  ReplyDelete
 6. Jag rekommenderar starkt "Brothers & Sisters", en serie fylld med så mkt kärlek och värme! Jag har gått igenom samma boxar som du och tror att det skulle vara något för dig! Det finns inte en kvinna som tittat på den och inte känner igen sig och känner sig hemma. :)

  ReplyDelete
 7. Har du inte sett Sopranos så MÅSTE du se den, helt fantastiskt!

  ReplyDelete
 8. Dexter! True Blood! Sopranos! Lost! Om du inte redan sett dem.

  ReplyDelete
 9. Hva med The Wire? Kanskje litt feil kategori, men en utrolig bra serie som er verd å se. Finnes 5 sesonger av den.

  ReplyDelete
 10. Sett The Sopranos?
  God fortsättning på det nya året!

  ReplyDelete
 11. Damaged, ska du se!!

  ReplyDelete
 12. Greys Anatomy! Kram

  ReplyDelete
 13. Lost, Weeds, Greys anatomy, Cougar town... God fortsättning :)

  ReplyDelete
 14. Hmm, läst listan och håller med om Greys, Brothers & Sisters och Gossip Girl. Har även sett hela True Blood, men inger ingen direkt inspiration (det gör ju inte greys heller egentligen) Svårt det där, du får nog gå över på filmer istället, finns ju några att välja på. KRAM Lotta

  ReplyDelete
 15. Cashmere Mafia samt Lipstick Jungle är två serier som jag verkligen kan rekommendera om du ej sett dem redan.
  Gott nytt 2010 kära du

  ReplyDelete
 16. Dexter om du gillade David karaktären så kommer du att gilla honom spela Dexter. En karaktär som spelar seriemördare som mördare mördare. Kan låta bisarrt men på något sätt är han så otroligt sympatisk så man tar hans försvar. Se säsong 1 och 2 men sedan blir serien tyvärr väldigt dålig.

  ReplyDelete
 17. Brideshead Revistited är ju en klassiker som det gjordes en filmatisering på under 2009, En förlorad värld. Riktigt härlig!

  ReplyDelete
 18. Weeds, härligt rolig och även hört att Cougar Town, Courtney Cox nya, ska vara bra!

  ReplyDelete
 19. Alla: Gud vilka bra tips! Takc allemsammans: Jag har nu beställt hem boxar från Big Love som ajg kommer börja med. Tack!

  ReplyDelete