Sunday, January 17, 2010

French carbs

I've been eating and eating and eating and eating.
But what to do when all these exquisite
cakes are exactly everywhere. It's like a force - I need to try them all.

3 comments:

 1. Vilka underbara Parisbilder. Verkar som om ni haft en toppenweekend. Och vilken härlig shopping. Hoppas på att få ser fler bilder på den :D

  ReplyDelete
 2. Hej Stina!

  Jag ser att rätt så många går till dig på Elipsekliniken för att fylla på läpparna bland annat rebecca simonsson och så.. Rebeccas läppar ser ju så otroligt fina och perfekta ut vissa kliniker gör ju inte sitt jobb som de skall utan de fyller på ens läppar och säger att man skall återkomma om ett par veckor för att fylla på igen vilket är så himla onödigt med tanke på att man betalar en summa och sedan ska man betala ännu en gång efter bara ett par veckor.. vill jätte gärna fylla på mina läppar och isåfall skulle jag jätte gärna vela göra det hos dig med tanke på att du verkar grym på det du gör.. sen om man nu inte vet vilken filler man skall ha med tanke på att det finns en hel del rekommenderar du då? vad som passar just en för det beror ju på från person till person.. finns ju en hel del filler bland annat Botox, Juvederm mm.. har en vän som var på en klinik här i sthlm hon fyllde på läpparna med Juvederm och hon berättade att hon ville att dem skulle vara rätt så fylliga men sammtidigt att de skulle se naturligt ut och inte som ankläppar hehe och hon fyllde på otroligt lite att man knappt såg någon skillnad vilket vi vart förvånade över då bad hon henne att återkomma och betala ännu en gång hon fick ju liksom inte så som hon hade berättat för kvinnan som gjorde denna behandling.. så efter det vart jag så osäker och vore väldigt tacksam om du svarade och berättade lite hur det fungerar för att man ska få ett perfekt resultat och bli så nöjd som bara den helt enkelt så att man slipper gå från kliniken och känna sig missnöjd..

  Vore väldigt tacksam om du svarade skulle vara till stor hjälp! :-)


  Må gott! Natalie Cruz

  ReplyDelete
 3. Natalie: Hej! Jag hjälper dig mer än gärna men det stämmer som så att man oftast gör en behandlling med 1ml (3000kr) och efter en och en halv månad fyller man på med lika mycket igen för samma summa. Detta är för att fillerns innehåll (hyaluronsyra) bryts ner annars och fyller man på ganska tätt håller resultatet mycket bättre. Botox fyller man inte i läppen, det injicerar man i muskeln runtom för att läppen ska slappna av och då lyfta sig lite grann. Ring till kliniken 08 441 81 48 och boka in dig så går vi igenom alla dina frågor.

  Välkommen!
  Stina

  ReplyDelete