Monday, February 22, 2010

Blog of the week

Jag har blivit vald till "veckans blogg" av nätsidan Spotlife.
Klicka dig hit och läs intervjun.

12 comments:

 1. Förstår det Gillar din blogg.

  Grattis!

  ReplyDelete
 2. Gratulerer =) Og så fint intervju! Hvilke tre blogger er det du leser? Klem

  ReplyDelete
 3. Inte ens förvånad du har en underbar inspirerande blogg, och att man vet att det är en bedårande vacker ödmjuk och framför allt intelligent kvinna som skriver den gör inte saken sämre...
  Tack för att jag fått lära känna dig min fina vän!!!!

  ReplyDelete
 4. välförtjänt! gillar verkligen din blog.

  ReplyDelete
 5. Såklart att du blivit veckans blogg, fattas bara! Du borde bli månadens, minst! Och vilken bra intervju, gillade den verkligen. Ha en härlig kväll, hoppas migränen ger sig snart. KRAM Lotta

  ReplyDelete
 6. Åh vackra du! Vad roligt. Du inspirerar mig så mycket. Dina ord känns så kloka och goda, som att vända sig till en syster. Sluta aldrig blogga! Nu till en fråga, vad kostar din vackra louis vuitton schal och finns den kvar i Stockholm tror du?

  Stor kram

  ReplyDelete
 7. Hej Stina!

  Hur många gånger i veckan bör man använda ansiktsmask? sedan undrar jag om det spelar någon roll vilken man har? om man t.e.x använder Neutrugena's mask för tillfället är det ok? eller bör man använda några bra från ett specifikt märke? vill gärna boka in en tid hos dig för att få bra produkter och så för min hy men så länge? vad tycker du? vill gärna höra din åsikt :)


  Må gott! /Izabel

  ReplyDelete
 8. Kul! Men jag är inte förvånad, du är super! Kram Cilla

  ReplyDelete
 9. Grattis, och precis som du själv sa i intervjun, så tror jag att människor hittar din blogg av en anledning. Personligen har jag alltid känt att universum ledde mig till din blogg av en anledning då din blogg gav mig en liten ljuspunkt när jag befann mig i ett mörker så mörkt, att jag inte visste vad jag skulle göra av det. Jag vet, det är "bara" en blogg. Men det betyder inte att du inte kan skänka värme, glädje, ljus och inspiration till en annan individ på andra sidan nätet..tack!

  Kram Mary

  ReplyDelete
 10. Anonym: Tack! vilken av dem`? Den ena gick på 3500kr och den andra runt 4300kr. Den ena är köpt i Stockholm och den andra i Paris.
  Varm hälsning
  Stina

  Izabel: En gång i veckan men vill du verkligen se resultat så bör du göra en kemisk peeling istället på en medicinska klinik, typ hos oss (08 441 81 48).
  Välkommen!

  Mary: Åh, du är mer än välkommen hit och jag saknar dina kloka inlägg när du inte kommenterar på ett tag! Varm kram Stina

  ALLA: Tusen tack kära ni1

  ReplyDelete
 11. Hemskt roligt att din blogg blev uppmärksammad! Grattis! :)

  Jag önskar dig den BÄSTA dagen och kom ihåg att fånga de lyckliga stunderna!!!!!! Varma kramar/Nicky :)♥

  ReplyDelete