Monday, February 1, 2010

Feminine blue

sweater: Sonia Rykiel & bag: Miu Miu
focus of this week: Taking it easy

6 comments:

 1. hej,
  har precis börjat läsa din blogg och det är två saker som slår mig. först och främst vilka fantastiska bilder du lägger upp, riktigt bra fotografier.! Inspirerande! sedan, vilken bra hud du har för att vara 30 (inte för att det är nån ålder men ändå)! jag är själv 33 år och skulle behöva lite hudföryngring. nåra tips? :)

  ReplyDelete
 2. så fin i blått!
  ha en härlig vecka!

  ReplyDelete
 3. Snygg väska! Undrar vad du tycker om väskan Neverfull MM i monogram canvas från Louis Vuitton? Är det ett bra köp tycker du? Det som gör mig tveksam är fodret...Behöver råd omgående! :)

  Tack för en jättebra blogg!/Anna

  ReplyDelete
 4. Anonym: Jag säger bara kom på konsultation och börja använda våra medicinska hudvårdsprodukter från Jan Marini. Jag garanterar att du ser enormt skillnad, det är vad jag gör, samt tar en kemisk peeling då coh då samt klämmer in en IPL-behandling ungefär 3 gånger per år. Botox gör jag givtvis också i pannan but thats it. Välkommen att boka tid om du vill så ska jag hjälpa dig 08 441 81 48

  Anna: Har den själv fast inte med det nya röda fodret (som jag antar att du funderar på) men jag använder den så flitigt till coh från jobbet coh på stranden eller bådet. Köp den, det är en billig väska om du tänker på hur mycket du kommer använda den. En perfekt slit coh slängväska. Jag kommer införskaffa samma fast i den nya färgen Damier azur. Nu har jag den i monogram. KÖP!

  ReplyDelete
 5. Hej, och tack för snabbt svar!

  Det är den i monogram canvas ( ljust foder) som jag funderar på. Men jag gillar inte riktigt fodret, känns inte klassiskt. Eller?
  Är den inte opraktisk då man inte kan stänga den?

  Undrar om du har väskan Pochette också? Tycker mig ha sett en sådan i din blogg..

  /Anna

  ReplyDelete
 6. Anna: Då är det den jag har och I love it! Pochetten har jag också, köpte den första 2003 när den precis lanserades och har den lite då och då, mest som en necessär faktiskt. Men den är fortfarande lite söt till en sommarklänning men om du är ute efter en aftonväska tycker jag du ska satsa på någon betydligt djärvare tex från Prada eller Alexande Mcqueen. Då är pochetten ganska tråkig och uttjatad.
  Lycka till!

  ReplyDelete