Friday, February 5, 2010

Inspiration

How life should be. Pastels, sunny, lots of shoes and a soft, light blue wall-to-wall carpet
Please sweet, sweet spring. Don't be late.
We need you.

4 comments:

 1. Snart, snart! Våren är på väg. Det blir ljusare och fåglarna kvittrar. Jag hoppas att vi får gå torra om fötterna om inte alltför lång tid.

  Puss & Kram

  ReplyDelete
 2. Hej fina Stina!

  Detta lär bli min sista fråga ang väskor.. men vad heter den svarta väskan? alltså den som finns i rosa med dock vill jag absolut inte ha den rosa då nästan alla har den.. om jag nu skall beskriva den via telefon vad bör jag då säga för att dem i butiken skall förstå vilken väska jag syftar på :)

  Tacksam för svar!:)


  Ha en toppen kväll! Mvh Natalie

  ReplyDelete
 3. Lengter etter våren jeg også!!

  ReplyDelete
 4. Natalie: Hej igen. Alltså, jag vet inte om du skojar med mig?! Jag har svarat på den frågan från dig säkert fyra gånger och utöver det står det exakt vad den heter, modell, färg etc i inlägget där du såg den. Jag vill inte verka snäsig men att fråga samma fråga så många gånger när svaret finns i det inlägget där du såg att jag hade väskan, samt svarat på samma fråga som du ställt hur många gånger som helst ... du måste jag nästan utgå från att du skojar?

  Men once and for all: Louis Vuitton, Alma MM i en färg som heter Aubergine. (Den är med andra ord inte svart väskan utan mörk, mörk vinröd).

  Hoppas du äntligen får ditt svar nu.

  ReplyDelete