Monday, February 15, 2010

Next to my bed

Just nu ligger det en skara härlig sänglektyr på nattduksbordet. Jag älskar att blanda biografier med internationella lifestyle/samhällsmagasin och läser gärna en roman och mina kabbalahböcker samma kväll. Nu är det även instruktionsboken för min nya leksak som upptar mycket av intresset men jag väljer nästan alltid att somna med tankarna insmälta i något mer lättsamt.

3 comments:

 1. Har precis läst ut Gucci Krigen av Jenny Gucci. Den var måttligt underhållande :) Ha en fin dag!

  Kram

  Nathalie

  www.cosmopolitan.se/blog/i-huvudet-pa-en-cosmotjej

  ReplyDelete
 2. En tanke; om något (positivt) sker i ens liv som man inte alls har räknat med, tvärtom. Man har egentligen visualiserat motsatsen. Vad säger kabbalah om det? Universums vilja ? Ge gärna tips på innehållsrika men tydliga kabbalahböcker. Kram!

  ReplyDelete
 3. Nathalie: Jag håller med, härligt snaskig i början men alla dessa italienska namn, är det bara jag som blir smått förvirrad?

  Camilla: Då har du förmodligen dragit dig till det ändå, undermedvetet och känns det rätt är de givetvis det du ska välja eller göra eller välja beroende vad det handlar om.
  Du vet kära du, att även om du tror att du visualiserat motsatsen (varför gör du det förresten, visualiserar ngt neagtivt? Hemläxa till dig ...) så har du garanterat på något sätt tänkt tanken på det som nu kommit in i ditt liv.

  Du ska helt klart läsa:
  - Red string protection som är en liten men fantastisk bok.
  - God wears lipstick, som är helt enastående.
  - the Power of you.

  Sitt inte och fundera för mycket över varför hit och varför dit, om det är ngt positivt som kommit in i ditt liv se detta som en skäl till att följa det positiva så kommer garabterat ännu mer positiva händelser följa din väg!

  Lycka till (och berätta garna vad som kommit in i ditt liv, har läst igenom din blogg men förstår inte. Get back to me with more info!)

  Varmaste kram
  stina

  ReplyDelete