Thursday, February 25, 2010

Presents for me

Det finns en stor risk att jag äger årets snyggaste skor nu. Efter en snabb taxiresa till Natalie Schuterman fram och tillbaka härom dagen är dessa komfortabla och superexklusiva heels i min ägo. Har man haft migrän i nästan tio dagar är det inte mer än rätt att skämma bort sig själv lite grann.

11 comments:

 1. hehe,jag skämde bort mig också några veckor sedan, ett par underbara louboutin sandaler för i sommar, dom med zebra mönster du vet?

  ReplyDelete
 2. Helt rätt! Klart du ska skämma bort dig efter det migranmaratonet!

  Puss & Kram

  ReplyDelete
 3. Rödsulade raringar?
  Fy,vilken monstermigrän du har! Hoppas att den ebbar ut under helgen!

  ReplyDelete
 4. Ah lovely! Nu hoppas vi bara att våren kommer snart så vi kan ut och visa upp våra nya fina skor istället för alla gamla kängor... Ha en HÄRLIG fredag. KRAM Lotta

  ReplyDelete
 5. Är du inte alls hjälpt av Sumatriptaner?

  ReplyDelete
 6. Har du provat Zomig Nasal 5 mg? Jag och min väninna, båda har vi också migrän, men detta medel har gjort att vi fungerar normalt till 90 - 95%, under migränperioderna!

  ReplyDelete
 7. Hej Stina,

  Måste bara tipsa om min migrän medecin - ser inte att någon annan tipsat om den, det är en frystorkad tabett som smälter i munnen på 2 sekunder, så den går direkt ut i kroppen, det finns ingen chans att du hinner spy upp den exempelvis. Den heter Maxakt Rapitab, 10 mg - på recept. man blir bara lite trött av dem, lite seg i huvudet men jag kan jobba på dem.

  Kram

  ReplyDelete
 8. Anonym & Anonym: Som sagt har jag testat alla migränmediciner som finns på den svenska marknaden, inklusive Maxalt rapitab och Zomig som nässpray. Ingen hjälper nämnvärt.

  Jag är så tacksam för alla som kommer med tips men beträffande medikament så skojar jag inte, jag har verkligen testat alla minst fem månader.

  Nu längtar jag tills det nya läkemedlet som innehåller det generiska ämnet CGRP Calcitonin gene related peptide)når svenska marknaden. Det ska tydligen fungera överlägset. Triptaner är annars det som oftast fungerar bäst på migräniker men CGRP ska tydligen påverka smärtsignalerna i hjärnan.
  För att lindra smärtan när migränattacken redan har slagit till har man tagit fram substanser – så kallade CGRP – som direkt påverkar smärtsignalerna.
  I USA är medlet är inlämnat för godkännande av myndigheterna. Om ett halvår kan vi ha det här. Till och med jämfört med triptanerna – som hittills betraktats som rena mirakelmedicinen mot migrän – är CGRP rena drömmen. Biverkningarna är betydligt färre och mildare och effekten varar betydligt längre, upp till ett dygn.

  Men tack för omtanken!

  Vänligen
  Stina

  ReplyDelete
 9. PS: Jag och mina två neurologer sedan 13 år har ständigt kontakt och jag är noga bevakad. Så jag har redan planerat med dem att försöka få tag ¨på ett CGRP-preparat ¨å fort som möjligt. DS

  ReplyDelete
 10. Jag har spanat in din blogg & har kärat ner mig i dina stolar som skymtar i bakgrunden på denna bilden. vart är dem ifrån, vart finns de att få tag på?

  & är super nyfiken på vad du unnat dig,
  lyx i vardagen är underbar!
  Vore tacksam för svar!

  ReplyDelete
 11. Anonym: De är gamla och den butiken finns dessvärre inte längre men jag skulle rekommendera Boheme på Östermalm. Där kommer mycket hemma hos oss ifrån och de har liknande.

  ReplyDelete