Monday, February 15, 2010

Ulla Winbladh

Helgens söndagslunch på Ulla Winbladh slutade i katastrof med ett kök som inte fungerade på grund av ett långvarigt elfel. Vi var ute på fotoexpedition och kom insnöandes kalla och hungriga och fick vänta på maten nästan tre timmar. Men efter att ha fått i mig en ganska smaklös fisk och en gräddig dessert har helgen utformats precis som jag önskade. I lugn och ro.

5 comments:

 1. Hoppas du hade en mysig alla hjärtans dag!!!!

  Kram/Nicky :)

  ReplyDelete
 2. Gissar att ni kanske inte kommer att äta där igenom inom kort! Hoppas ni hade en urbra dag i alla fall. KRAM

  ReplyDelete
 3. Hej stina!
  Jag har en fråga.. eftersom du jobbar med sånt :)
  Tänkte om du kanske kunde svara på det.
  Min näsa är fin som den är, DOCK är ena sidan inte likadan som den andra. Den går ut lite mer... alltså själva inåtbuckningen ovanför näsvingen. Så på ena sidan är den rak och på den andra går den in lite. Och det ser konstigt ut eftersom båda "nässidorna" inte är likadana.
  Vad kan man göra åt det? Typ sy in ena sidan lite grann? Hur mkt skulle det kosta? Tror inte det skulle behöva ett så stort ingrepp. vad tror du ??

  älskar din blogg by the way :D

  ReplyDelete
 4. Kära Lotta och kära nicky: Detsamma tiller, hoppas ni hade det supermysigt! Kram stina

  Anonym: Nej man "syr inte in den lite grann" utan man går in och filar ner brosket eller periostet (skelettet) som förmodligen är det som orsakar assymetrin. Ibland kan man bli hjälpt av tex Restylane för att skapa mer volym på den sidan som har mindre. Jag är duktig på näsor, ring till kliniken om du vill ha hjälp 08 441 81 48

  En Rhinoplastik (näsoperation) ligger på runt 30.000kr och en Restylanekorrigering kostar runt 3500kr.

  Lycka till.

  ReplyDelete
 5. Fy tusan va snygg din YSL ring är, för den är väl där ifrån?

  ReplyDelete