Friday, March 19, 2010

Elegance

The good thing about having 7 plus this morning ... is that I'm getting
closer to wear my new stunning coat that looks like something
both med and Betty (in Mad Men) would kill for. Luckily it's mine!

9 comments:

 1. Hej Stina. Jag har läst din blogg sedan du startade men har aldrig lämnat något avtryck, och idag när jag såg dig medverka i Glamourama så blev jag helt till mig. Du är precis så mysig, jordnära och varm person som jag har föreställt mig.

  Ville bara säga att du har den bästa bloggen någonsin. KRAM på dig, take care/Erika

  ReplyDelete
 2. Hej Stina!

  Såg förut att du skrivit att du använder Flourtabletter dock undrar jag vad den du använder heter och hur många gånger dagligen man bör ta den för att få en bra effekt? :)


  Skulle uppskattas om du svarade denna gång!:)

  Ha en trevlig kväll ! Mvh Izabel

  ReplyDelete
 3. Vill se den på!!
  Och nu töar det rätt bra ialla fall.
  Jag ska till salongen och fixa hela dagen och så även imorgon då maken åker bort nästa vecka och jag faktiskt öppnar snart!!!
  Önskar dig en underbar lördag..
  KRAM

  ReplyDelete
 4. Den där kappan ser alldeles ursnygg ut. Väntar med spänning att få se snittet på den, men tyget älskar jag så då gör jag säkert det med resten av kappan. Trevlig helg! KRAM Lotta

  ReplyDelete
 5. Hej Stina! Såg dig på Glamourama igår, och vilket bra intryck jag fick av dig! Gillar ju verkligen dig genom bloggen, men ibland när man sen ser folk live blir man besviken, men gillar dig bara mer nu! Vilken underbar kvinna du verkar vara:) Du är verkligen en förbild för mig.

  ReplyDelete
 6. Hej Stina!

  Denna fråga låter nog lite konstigt, men jag undrar om du har någon favorit tandkräm som du varmt kan rekommendera?? Vore så himla snällt om du svarade :)

  ReplyDelete
 7. Izabel: Har sett att du frågat tidigare. Nu är det ju inte mig du frågar men jag tipsar gärna om att flourtabletter finns på apoteket. Det står på burken hur ofta man ska ta dem. Fråga personalen om du känner dig tveksam.

  ReplyDelete
 8. Erika och Anonym: Nämen tack! Tycker jag ser ut som en dålig kopia av Carrie Bradshaw men härligt att ni tycker att jag ger ett varm intryck. Då blir jag väldigt glad!

  Izabel: Jag har skrivit ner märket flera gånger till dig men visst kan jag göra det en gång till. Flupdent. Jag tar några pa dagen men framförallt två stycken tabletter när jag ska gå och lägga mig så att flouret verkar under natten. Tandkrämen köper jag alla möjliga. Har ingen speciell att rekommendera.

  ReplyDelete