Monday, March 8, 2010

Signs

Många tecken idag och en otroligt signalerande energi. Jag får energier från höger och vänster och känner starkt att den där pilgrimsvandringen börjar bli ett måste. Det är en fascinerande, beroende tanke att få gå några mil per dag, ensam med inga och alla tankar i världen, ta makalösa bilder i ett förmodligen bländande bergslandskap omringad av inget annat än dig själv, den öppna himlen och all natur.

10 comments:

 1. Hej Stina! Älskar din blogg, så vackra bilder! I påsk ska jag till New York, har du några tips på vad man bör införskaffa i staterna som är billigare där? Nu tänker jag på smink, märkeskläder osv. Känner du till några trevliga restauranger? Nåt annat som man inte bör missa? Jag tar förgivet att du varit där då jag har för mig att du sa att ni gifte er där (?). Ha det jättebra!

  ReplyDelete
 2. Jeg synes du skal go for it! =) Det er akkurat de tingene der man angrer på at man aldri gjorde. Jeg er forresten en helt ny leser som plutselig ramlet innom bloggen din en dag, og nå er jeg hektet! Har lest igjennom alle innleggene dine nå, og må si at du er en fantastisk inspirerende kvinne! Jeg håper jeg en dag blir like trygg, sjenerøs, reflektert og elegant! Verden hadde vært et bedre sted om flere var som du =)
  Stor klem fra Anette

  ReplyDelete
 3. Det låter som en storslagen idé och den borde du förverkliga! Go for it!

  Puss

  ReplyDelete
 4. Jag tycker du är modig.

  ReplyDelete
 5. Underbart när man får en massa energi, älskar det. Tycker inte du ska tveka om resan, GÖR DET! KRAM Lotta

  ReplyDelete
 6. Det låter helt underbart. Jag tycker verkligen att du ska göra slag i saken. Skulle gärna göra en sådan resa själv någon gång i livet.

  ReplyDelete
 7. Hej fina Stina!

  Det finns ju en hel del flourtabletter dock undrar jag vilken du använder vad heter den? Skulle du kanske kunna kopiera en bild från google och visa den du använder? Skulle uppskattas! :)


  Ha en fin kväll! /Izabel

  ReplyDelete
 8. Godmorgon sötnos. För 14 dagar sedan så tog jag denna bild från din blogg och har den på min startsida. Bilden är Lugn och fin ... Och så Sätter du ut den igen på din blogg, det Måste betyda Något ... Mr Big

  ReplyDelete
 9. Du gör mig glad och får mig att tänk efter lite extra och ta till vara på livet. Önskar dig en fin dag! /Jenny

  ReplyDelete
 10. Anonym: Ja, mycket beror ju på hur dollarn och kronan ligger mot varandra men Ralph Lauren är grymt mycket billigare i USA än i Sverige. Det är så du ska tänka, amerikanska märken är givetvis generellt billigare och du kan passa på att köpa tex ID smink till halva priset. Jag tycker att det mesta är billigare men det kan bero på att jag varit i USA då dollarna varit låg. Marc Jacobs är också billigare vill jag minnas och som sagt, andra amerikanska designers.

  Här har du de restauranger jag rekommenderar och du kan kolla prisklasser och utbud som passar dig i smaken.
  www.aperfectguide.se/Search/Restaurants/4


  Ha en underbar resa!!!

  ReplyDelete