Friday, April 2, 2010

Fun night

Trots allt som händer var det en makalöst trevlig och helspontan kväll igår med boysen. Middag på Sturehof med hummer och congacflamberad pepparstek, drinkar på Vassa Eggen och så ett pompa och ståt på Hells med Rebecca framåt midnatt. Nu bär det av hem till familjen och påskfirande i vanlig ordning. Allt är som vanligt och ändå är allt annorlunda. Märkligt.

7 comments:

 1. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 2. Hej Stina!

  Jag har en fråga jag nu tänkte ställa, men hoppas verkligen att du svarar.. vore så himla tacksam om du gjorde det..

  Du har ju en Blackberry mobil.. dock undrar jag vad den senaste modellen heter och om dem kommer få in en hel del nya med tanke på att det kommer in nya modeller hela tiden.. vilket blir så förvirrande.. är sugen på att skaffa mig en.. Sedan undrar jag om man är tvungen att ha abonemang om man nu väljer att skaffa sig en BB..

  Skulle uppskattas enormt om du svarade på denna fråga! :-)


  Mvh Jordan

  ReplyDelete
 3. Hej! En kompis tipsade mig om din blogg och jag måste bara säga att jag gillar den verkligen! Älskar din positiva energi! det behövs mer sådant i världen. Kram Louise

  ReplyDelete
 4. Anonym:Vet inte vad den senaste modellen heter men den är lite mindre och inte lika lätt att använda tycker jag som jämfört. Den jag har är den med skinn på baksidan. Den klassiska modellen. Bold tror jag den heter. Ja du måste ha ett abonemang och se sedan till att du köper till funktionen BBM så att du har tillgång till deras interna blackberrymessengersystem som är fantastiskt och kan användas gratis (det kostar ett par hundra i månaden) till alla andra i Sverige och runt om i världen som också har en BB. Den är helt grym!
  Som arbetstelefon är den outstanding coh det är därför (arbete) coh pga BBM som jag valde att den skulle bli min. Ganska dyra månadskostander får du dock så att du är beredd på det för att ha alla tjänster som man vill men denna telefon.

  Louise: Vad trevligt! Tack och välkommen!

  ReplyDelete
 5. Åh, jag kan inte låta bli att undra lite, vad som är annorlunda. Jag hoppas att det inte är några tråkigheter. Jag hoppas du har haft en fin påsk. Kram från Cilla

  ReplyDelete
 6. Cilla: För att livet ska utvecklas måste man ibland ta steg men egentligen inte vill.

  ReplyDelete
 7. Jo jag vet precis vad du menar, så är det. Stor kram till dig /Cilla

  ReplyDelete