Sunday, April 11, 2010

Monte Carlo

Back home again. I've had the best time and stayed at a beautiful exclusive hotel with stunning view over the deep blue ocean. Every morning I woked up far to early but with the calming sound from the balcony with the waves slapping in over the rocks and the magnificent sun raising over the horizont. This trip was exactly what I needed ... indeed.

8 comments:

 1. Stina, jag håller på att gå igenom en ivf och mår skit av den. Kan inte du skriva lite om hur du upplevt dina tidigare försök? Är du inte alls intresserad så ignorera detta, jag är bara glad att få läsa :-)

  ReplyDelete
 2. hej hjärtat!
  Jag försökte komma in på din gamla blogg för att inspireras av ditt gamla arkiv.
  Finns det någon möjlighet att få läse det?

  Kram på dig

  Mvh Frida

  ReplyDelete
 3. vem åkte du med? Verkar som om du åker själv oftast?

  ReplyDelete
 4. Låter ju alldeles underbart. Ta hand om dig fina Stina!

  ReplyDelete
 5. Ah sa harligt, det minner mig tillbaks till precis samma hotell dar jag bodde sist:-) Och precis som du sager sa ar den framsta njutningen just deras balkonger (pa insidan), darifran man kan beskada den underbara utsikten. Hoppas du hade tur med vadret bara. Ser fram emot att se lite bilder.
  Kram fran London,

  ReplyDelete
 6. Hallå,

  Låter som du har haft en trevlig resa som du var värd. Jag har en lite fråga som jag hoppas du inte tar illa upp att svara på. Du verkar ha bra koll på restauranger i Vasastan. Har du några tips? Blir alltid att vi går till ställen på söder och kring stureplan, just för att jag inte ha så bra koll på Vasastan. Tips mottages gärna. / Frida

  ReplyDelete
 7. Men vilket vackert hotell!!
  Och du måste ha haft en underbar resa min fina vän ska bli kul att se mer bilder..
  har du fått ngt sms av mig ;)
  KRAM

  ReplyDelete
 8. Anonym: Jag orkar inte dra hela den historien men jag kan säga att ajg tog den mycket bra, försökte vara stark och fokuserad utan att göra mig själv till ett offer vilket är mycket lätt bland alla artificiella homoner och behandlingar som för mig aldrig lyckades. Jag har fått med mig en styrka från den tiden som aldrig kommer försvinna och det är jag så tacksam över trots allt. Jag vet att det du går igeno är fördjävligt men allti löser sig till det bästa tillslut. Tänk positivt och universum ger dig inte mer påfrestningar än du är menad att klara av ... Lycak till från hela mitt hjärta.

  Frida: Maila mig din adress så ska jag ge dig accept.

  Anonym: Jag åker aldrig själv men har vänner över hela världen.

  Cath: Superhärligt!

  Frida: Monarki, Republik, Mården, Devino, Den gamle och Havet, Mooncake ... Lycka till!

  ReplyDelete