Sunday, May 30, 2010

9 to 5

Nej. Nu har jag arbetat alldeles för mycket den här veckan. Och idag stod jag på mässa hela dagen i sommarvärmen. Jag älskar mitt jobb men desto mer älskar jag att känna lugnet, balansen och friheten. Trots att veckan som kommer har späckat schema beträffande mer eller mindre allt - så är det min egen uppgift att prioritera att faktiskt rå om mig själv och sakta ner på tempot. Jag är så trött att jag känner mig överpigg. Njiet god.


8 comments:

 1. Vilket härligt liv du verkar ha.
  Du tar underbara fotografier.
  Kram från andra sidan plurret.

  ReplyDelete
 2. Så mysigt att träffa dig, hoppas vi snart kan fixa tjejkväll
  kramisar min vackra vän

  ReplyDelete
 3. Hej!

  Ville bara säga vilken stor inspirationskälla du är för mig! Din blogg och din kloka inlägg ger mig energi och viljan att förändra mig till det bättre!

  Så, TACK! Va rädd om dig!

  ReplyDelete
 4. Men herregud. Du verkar vara en bekväm människa du. Är inte du ledig så gott som varje onsdag....

  ReplyDelete
 5. Jeg tenker alltid som så: om hundre år, hva er viktigst? At jeg jobbet så mye som mulig eller at jeg hadde et godt og innholdrikt liv? At jeg var i både fysisk og psykisk balanse så jeg kunne nyte hver dag, hver uke, hvert år? Oui!

  Tusen takk for en fantastisk, inspirerende blogg! Stor klem fra Norge

  ReplyDelete
 6. karin.szubzda@live.seMay 31, 2010 at 8:13 PM

  Hej Stina!
  Jag undrar om botox, restylane och dyikt, behöver man någon speciell behörighet för att urföra sådana behandlingar. Måste man vara leg. sjuksköterska eller räcker det om man tex som hudterapeut går en speciell kurs?

  Mvh Karin

  ReplyDelete
 7. Morse: Tack kära du!

  Anna: Tack, vilka fina ord!

  Anonym: Jo det stämmer men jag har inte varit det på två onsdagar av olika anlendingar. Som du kasnke vet fungerar olika människors kroppar olika och tar jag det inte lugnt så får jag migrän (som jag nu fått) så jag tycker du ska vara försiktig med attd ömma andra människors livsstilar och foksuera mer på ditt eget välbefinnande. OCh vad är det för fel i att vara bekväm?

  Norge: Helt rätt! Varm hälsning!

  Karin: Ja du måste vara läkare eller specialutbildad sjuksköterska. Jag har 17 utbildningar efter min KI-utbildning. Lycka till ändå!

  ReplyDelete