Tuesday, June 1, 2010

Headache

Huvudvärksvåg sedan igår. Nu måste jag kurera mig.
Lite färska blåbär, jordgubbar, physalis och banan är förhoppningsvis
en liten skjuts på vägen tillbaka från sängen och smärta.

6 comments:

 1. Ser mumsigt ut. Krya nu på dig/Linda

  ReplyDelete
 2. Åh stackare har du testat akupuktur? Sen finns det en ny medicin på Apoteket som man inhalerar, ska tydligen funka. Min styvmamma är ett fan.
  Kram

  ReplyDelete
 3. Hoppas du mår bättre.Det ser fantastiskt gott ut!
  Kram

  ReplyDelete
 4. Krya på dig och tack för en jättefin blogg! Men, jag har en fråga och undrar om du har några tips? Jag har en bekymmersrynka och blåa ringar under ögonen och skulle helst vilja ta botox eller liknande, men är tyvärr ensamstående mamma och lågavlönad och har helt enkelt inte råd, i alla fall inte att fortsätta behandlingen var tredje månad. Jag försöker tänka att det är insidan som räknas, men det blir jag inte hjälpt av. Finns det något som går att göra som inte är lika kostsamt? Kram!

  ReplyDelete
 5. hoppas att du snart mår bra igen

  ReplyDelete
 6. Anonym: Jag har testat akupunktur och även testat Zomig nasal, inhalatorn. Varm kram för tanken.

  Anonym: Well. Botox är dyrt men du kan börja med att medvetet försöka sluta att dra ihop ögonbrynen. De två muskelgrupperna som arbetar för att du gör det kan man vänja sig av med så börja med det. Skårorna under ögonen kostar 3000kr och håller i ett år och där finns ingen annan lösning dessvärre. Kom på konsultation så ska jag göra allt för att hjälpa dig! Varm jälsnings tina 08 441 81 48 Ellipseklinikken

  ReplyDelete