Wednesday, June 2, 2010

stinas vintage store

Time to visit Stinas Vintage Store again.
Efter flytten är det massa med saker som helt enkelt inte får plats.

8 comments:

 1. Hej Stina!

  Nu är det så att jag hört rätt mycket om dig då du är bra på det du gör när det gäller läppfyllning.. Dock skulle jag jätte gärna vilja boka in en tid för konsultation och göra en läppfyllning inom kort ungefär om en vecka? Har du tid då? Hoppas verkligen att du har det.. jag gjorde en jätte liten läppfyllning men vart absolut inte nöjd med det då jag knappt såg någon resultat men jag hoppas att jag blir nöjd efter att jag besökt den klinik du jobbar på..

  Skulle uppskattas enormt om du svarade på dessa frågor då jag inte har så mycket tid och hoppas att du har lediga tider :)


  Må gott! Mvh Natalia

  ReplyDelete
 2. Hej stina!

  Undrar om du alltid har haft samma goda smak som nu? Dvs har du alltid klätt dig i god kvalite av den dyrare sorten. Köper du aldrig något billigt på lågbudget kedjorna? Hur har du råd med alla dyra kläder?
  Sedan undrar jag om ni gör några ingrepp på din klinik fö r påsar under ögonen, är 32 år.

  ReplyDelete
 3. Å den där gula LV-väskan hade jag bra velat lägga vantarna på. Underbar färg!:)

  Hälsningar
  Sophie♥

  ReplyDelete
 4. Natalie: Svarat dig i inlägget ovan.

  Anonym: Jag tror nästan det ... Minns att jag sommarjobbade och sparade ihop till min första Kenzokofta när jag var 14-15år och till ett par Yves Saint Laurent sandaler i ungefärlig ålder. Mormor hade utsökt smak med små chanelskor och väskor och allt väldigt, väldigt smakfullt. Få plagg men noggrant utvalda. Mamma (som fick tuppjuck på allt det konservativa) säger att jag är väldigt lik henne både till utseende och smak så jag antar det.
  Vi gör en behandling som kallas för Tear trough för just den indikationen. Gå in på www.improveme.se - skönhetsrådet - stina auer så ser du före/efterbilder från en sådan behandling. välkommen att boka tid på 08 441 81 48 /stina

  Sophie: Den är bedårande!

  ReplyDelete
 5. Hej Stina,

  kan inte skriva nagon kommentar pa "brown heels" inlägget fran din vintage-store, men kan du säga hur höga klackarna är?

  Mvh R

  ReplyDelete
 6. Hej!

  Jag mailade dig om black bag men har inte fått något svar, är som sagt intresserad och såg att några av de andra sakerna redan var sålda så tänkte bara höra så att du hade fått mailet?

  /johanna

  ReplyDelete
 7. Johanna: Jag har ej fått mail av dig, maila igen på stina_auer@live.se

  R: Jag har inga saker hemma, de är i gamla lägenheten med jag skulle gissa på 7-8cm. Mycket behagliga, lovar!

  ReplyDelete
 8. Hej igen,

  provade att maila igen genom att kopiera adressen från det du skrev ovan- hoppas det kommer fram den här gången!
  /johanna

  ReplyDelete