Tuesday, June 8, 2010

Tuesday

(blazer: Ralph Lauren, jeans: Levis, bag: Miu Miu, shades: Ray Ban & flats: Chanel)

6 comments:

 1. Hej Stina!

  Har ställt denna fråga ett par gånger men får tyvärr aldrig ett svar.. vore så snällt om du svarade... Jag hoppas att jag får ett svar denna gång skulle verkligen uppskattas :-)

  Jag har en fråga ang läppfyllning använder du oftast Botox? eller vad är det som gäller? Sedan undrar jag om man nu inte vet exakt hur man vill ha sina läppar bara att man vill ha dem rätt så fylliga inte så att man ser ut som en Anka eller som Linda Rosing förlåt mig vill inte vara otrevlig mot henne men gillar inte hennes läppar.. ser skrämmande och så fejk ut!! Ger du råd och vet vad som passar en och så? är du så pass bra? för då vill jag gärna besöka kliniken.. jag är rätt så må om utseendet för jag vet att vissa går till kliniker och säger att dem vill ha fylliga läppar sedan ser man knappt resultatet eller så gör dem för mycket helt enkelt vilket är så trist.. man vill ju få de perfekta resultatet som passar ens utseende.. hur jobbar du? vill gärna känna mig bestämd innan jag kommer in men sammtidigt har jag hört att du är sjukt duktig på det du gör!! Vet du exakt vad som passar en? Jag vill t.e.x ha rätt så fylliga läppar en fin form helt enkelt och att dem ser större på ett snyggt sätt och inte fejk aktiga ut som linda rosing t.e.x.. Hoppas verkligen att jag får ett svar.. Skulle uppskattas enormt!! :)


  Mvh Diana

  ReplyDelete
 2. Vad långt och fint hår du har fått :) Superfint!

  ReplyDelete
 3. Diana: Hej! Jag använder alla möjliga olika typer av ingrepp när jag ska göra en läppförstoring/förändring på folk. Botox om de bara är ett lyft som behvös, filler (typ Restylane) om de vill få störra, bredare, mer fylliga läppar. Jag är känd för att göra läpparna fina och naturliga om det är vad patienten vill ha.
  Jag berättar vad jag tycker och lyssnar samtidigt på vad du är ute efter och så kommer vi fram till ett resultat som du vill ha. Välkommen att boka tid på 08 441 81 48, jag har 1-1½ månads väntetid men ibland kan man ha tur och få en avbokningstoid lite tidigare.
  Nej, inga Rosingläppar.

  Varmt välkommen
  stina

  ReplyDelete
 4. Stina, maste säga gud vilken trevlig människa du är!!! Detta är din privata blog, och du svarar gang pa gang pa saker som har med ditt jobb att göra...och alltid sa trevlig...

  pa tyska finns det ett ordsprak som säger att "mann kan sich ein Stück von dir abschneiden"

  Ha en trevlig dag!

  ReplyDelete
 5. TACK FÖR ALLT SIS!! I LOVE YOU!

  ReplyDelete
 6. Hej, Var har du köpt det lilla fatet med små fötter som står på ditt nattduksbord, jätte fint?

  Mvh Louise

  ReplyDelete