Tuesday, July 6, 2010

Evening light

I gårdagens eftermiddagsljus kändes livet på ett sätt. Och efter några minuter, med ett speciellt besked, har hela livet fått en annan känsla. Det är lustigt hur saker och ting kan förändras över några korta sekunder. Allt är detsamma. Och ändå är allt förändrat.

(photography: elin strömberg)

8 comments:

 1. Hej :D! tar du alla dina bilder med självutlösare eller tar din man dina bilder? :) skulle vara intressant att veta. tack för en fin blogg!

  ReplyDelete
 2. Vill du dela med dig mer av din känsla och ditt besked.? Vi som följer din blog blev onekligen nyfikna - i allafall jag.

  ReplyDelete
 3. Hej!
  Jag har ganska nyligen hittat fram till din blogg och måste först och främst säga att den är underbar att läsa. Vackra bilder och text som ger inspiration.
  Jag har problem med hyperpigmentering och har provat ett antal märken på marknaden såsom Mene och Moy, MD formulation, MD Skincare by Dr Dennis Gross, Dermalogica m.m men inte blivit nöjd vad gäller reducering av pigmenteringen. Nu undrar jag om Jan Marini har produkter lämpade för pigmentproblem? Jag vet att det är oerhört svårt att kunna få bukt på hyperpigmentering men man slutar ju aldrig att hoppas! :-)
  Varma hälsningar
  Eva

  ReplyDelete
 4. Anna: Nej det vill jag inte. Det jag ville förmedla var dock att livet är på ett sätt ena sekunden och sekunderna efter på ett annat sätt. Det är både en befriande och skrämmande verklighet. Men man lever och lär. Vänligen stina

  Anonym: Ett. Jag är skild. Två, ibland tar jag dem med självutlösare men denna var det en fotograf som tog. Hennes länk finns under texten.

  Eva: Tack! Ett. Du får INTE vara i solen alls. Och är du lite i solen ska du använda ett sunblock, ej solskydd med 50 i faktor. I höst ska du ringa till Ellipseklinikken.se och boka in dig för en konsultation hos Catharina beträffande en lasermetod som heter Fraxel. Ha en fin solfri sommar. /Stina

  ReplyDelete
 5. Hoppas det var ett för dig positivt besked...? Fast det känns lite som om det inte var det i så fall, stor kram till dig!

  ReplyDelete
 6. Hej Stina. Har följt din blogg väldigt länge nu. Du är en stor ispirationskälla för mig trots (förhållandevis) stor åldersskillnad. När jag blir äldre kan jag bara önska att jag blir lika klok och vacker som du, haha!

  Vad jag vill förmedla, förutom det att jag aldrig vill att du ska sluta blogga, är en fråga. Jag undrar om du, i ett inlägg eller flera, skulle kunna berätta om din bakgrund? Det vore otroligt intressant. Tillexempel var du växt upp, hur du var som tonåring, utbildning, hur dina mål och drömmar förändrats genom åren osv. Vem du var förut.
  Men det såklart bara om du vill, jag är egentligen nöjd med exakt vad du ger mig just nu, men jag kan inte låta bli att undra hur du kommit att bli den fantastiska kvinnan du är idag. v'nliga h'lsningar Agnes

  ReplyDelete
 7. Vilket vackert foto. Hoppas det var ett positivt besked du fick, önskar dig all lycka. Tack för en inspirerande blogg.

  Miss

  ReplyDelete
 8. Precis så är det
  hoppas att det var positivt Önskar dig allt gott

  ReplyDelete