Wednesday, July 21, 2010

Swedish

Den här semestern blev verkligen inte riktigt vad jag hade tänkt mig, alltför mycket vila och sjukdom har präglat dess väg. Men det finns vissa ting här i världen som oavsett vad - skänker en känsla av trygghet och ro. Vaniljbulle från skärgårdsbageriet till exempel. En klassisk fikastund i den svenska sommaridyllen i skuggan är något av en tradition.

3 comments:

 1. Det var tråkigt att du har det så.Jag vill bara säga att jag läser din blogg varje dag och tycker att den är underbar. Jag jobbar som psykolog och brukar faktiskt nämna för vissa av mina klienter att det skall titta in i din fina blogg och få lite njutning... och jag vet att det har fungerat. Tack Stina!
  Agneta

  ReplyDelete
 2. Hej Stina,
  Gillarverkligen din blogg! Du verkar vara en kanonbra kvinna! Jag har en liten fråga och du är ju expert på ämnet... Jag har bestämt mig för att det är dags att göra min första botox-behandling inom kort (panna+glabella) Kan man gå "vart som helst"? Alltså bara välja nått ställe som man hittar på nätet? Har googlat "botox+göteborg". Vad ska man tänka på innan man bokar? Har tyvärr inga kompisar som har testat så jag har ingen som jag kan få en rekommendation ifrån.
  Tacksam för svar.

  ReplyDelete
 3. Agneta: vilket beröm! Tusen tack för det. Ja, meingen med bliggem förutom att få inpsiratio är att öppna människors sinne för att tänka annorlunda och finna sin personliga livskvalitet, följa sina mål och våga att ite alltid följa strömmen. Jag önskar att alla läsare lär sig finna sin egen styrka och tro på sig själva och våga vara den man är men samtidigt hela tiden avra öppen och nyfiken för utveckling. Vänligen stina

  Anoym: Ellipseklinikken har e klinik i GÖteborg, gå in på www.ellipseklinikken.se så ser du ... Lycka till!

  ReplyDelete