Tuesday, August 3, 2010

Company

Jag hade en härlig skara nära och kära hemma hos mig igår kväll. Jag antar att det finns en viss koppling mellan nybakade kanelbullar och spontanbesök av familj och vänner. Hur som helst måste jag baka igen för alla de 27 bullarna jag stod och knådade - är nu i välgödda magar.

8 comments:

 1. God morgon Stina,

  Det ser super gott ut. Skulle vara super kul om du kunde dela med dig utav dina härliga recept :)
  Ha en underbar dag.

  Kram Alexandra

  ReplyDelete
 2. Först vill jag säga att jag gillar din blogg väldigt mycket, du ger inspiration, och jag hoppas att det finns nån som ger dig den också!

  Jag är i samma bransch som dig fast utgår från Gbg, jag är sugen på att prova någon produkt från Jon Marni, jag är i sthlm nästa vecka, kan man bara komma in å typ handla en rengöring, jag har hört att det inte går att man måste ha en konsultation först, stämmer det. I all fall är jag intresserad av att testa så meddela mig bara hur jag ska gå till väga så hoppa jag att jag kan komma in till veckan.

  Ha en fantastisk dag!
  Kramar Cicci

  ReplyDelete
 3. Alexandra: Vilket av recepten vill du ha? VÄnligen stina

  Cissi: Vad är du utbildad som? Vart arbetar du? Det stämmer att man måste komma på en konsultation för att få köpa produkter från Jan Marini då dessa är betydligt mer potenta än vanliga hudterapeuftmärken eller andra kosmetiska märken som finns att köpa i varuhus eller dylikt. Du kan maila mig på stina_auer@live.se om du vill. Vänligen stina

  ReplyDelete
 4. Hej Stina,

  Det skulle vara super om du vill dela med dig av din pasta som du har på bilden.
  Den ser mycket god ut.
  Kram Alexandra

  ReplyDelete
 5. Alexandra: menar du receptet eller vart pastan kommer ifrån? Pastan köper jag i en speciell italiensk butik på Odengatan. Vänligen stina

  ReplyDelete
 6. Jag håller med Alexandra! Skulle vilja ha din hemliga recept till köttfärssåsen.

  Vänligen, Silja

  ReplyDelete
 7. Silja: Ha ha ha ... Okej. Jag ska på begäran försöka klämma in det receptet någon gång då. Varm hälsning stina

  ReplyDelete