Tuesday, August 31, 2010

Lemon curd cake

I helgen bakade jag igen. Den här gången fann jag ett utsökt recept som lät helt förträffligt då jag har en benägenhet att gilla allt med citronsmak. Konsistensen på botten är som en riktigt god kaka medan fyllningen är precis som britternas lemon curd. Garnera med lite florsocker och rivet citronskal och så en citronskiva som dekoration. Är mina middagsgäster sugna på efterrätt efter vår middag i kväll - är det denna det bjuds på.
Receptet finner ni HÄR men jag varnar er, använd mindre socker än det rekommenderas till fyllningen. Och! 1 cup = 2 1/2 dl

Buen Provecho!

4 comments:

  1. Då antar jag att du också har provat min favorit, Lemoncurd-paj med maräng på toppen ;) Mmmmm....

    ReplyDelete
  2. Vore superkul om du ville matblogga lite mer! Gärna favoritrecept och bilder på fina uppläggningar! :) Fast utan att dra ned på mode- och livsbloggandet såklart..

    ReplyDelete