Monday, August 2, 2010

What you think you know

"The truth is that our finest moments are most likely to occur when we are feeling deeply uncomfortable, unhappy, or unfulfilled. For it is only in such moments, propelled by our discomfort, that we are likely to step out of our ruts and start searching for different ways or truer answers."
- M. Scott Peck

9 comments:

 1. Hej Stina!
  Tack för en fantastisk blogg, du skriver så fint och tar så vackra bilder. Du får mig att vilja bli en vackrare människa både på insidan och utsidan. Jag är nöjd med mitt liv just nu, men jag känner att jag har satt min familj i första hand ett bra tag och det har resulterat i att jag inte har pysslat om mig själv så som jag brukar. Jag vill känna mig vacker på utsidan med och det gör jag inte nu. Har läst dina "make me beautiful" tips men jag vet inte riktigt vart jag ska börja, mitt ansikte behöver verkligen en renovering. Har du några tips till mig? Jag har även en fråga om sk milier, jag har fått det på den tunna huden under ögonen och varit hos två olika hudterapeuter men dom kunde inte få bort dom, vet du vart jag kan vända mig för att få hjälp med det? Kram

  ReplyDelete
 2. Hej fina Stina! :)

  Du har en Award att hämta hos mig! Önskar dig en fin vecka! :) Kramar/Nicky

  ReplyDelete
 3. Så sant :). Hoppas du känner dig piggare nu hälsar Linda

  ReplyDelete
 4. reflection
  introspection

  ReplyDelete
 5. Hi Stina! Does your sister Lissie have a blog? Kan du ge mig den adressen? :)

  ReplyDelete
 6. Hm, tankeväckande. Att man känslan av att vara obekväm framkallar utveckling ... Nog ganska sant.

  ReplyDelete
 7. anonym: Börja använda Jan Marinis medicinska produkter som du kan köpa på Ellipseklinikken för det första. Beträffande milierna måste man oftast ta bort dem med en lliten nål då dessa innehåller små fettknölar som ska avlägnas. Det kan du oftast göra hos en hudterapeut. Lycka till/stina

  Nicki! Tack!

  anonym: Yes she have: www.labarfly.blogspot.com/

  ReplyDelete
 8. Hej Stina, diggar din blogg skarpt, Du skriver ärligt och underhållande! Visdoms orden rycker tag i mig, står precis i valet och kvalet i mitt liv... Om jag ska resa/jobba/plugga. Vad vill jag? Men är en resa en flykt eller ett äventyr?

  ReplyDelete
 9. Hej Stina.

  Otroligt fina bilder du tar, vad använder du för objektiv och kamera? Är det en 5D eller 7D? Lägger du ner mycket tid på efterbehandling?

  Tack på förhand!

  ReplyDelete