Thursday, September 9, 2010

Artichoke and greens

Voilá! Dessa finfina primörer var ingredienserna till den här sparrispyttipannan jag knåpade ihop igår i sjuksängen med kidneybönor, sugersnaps, råstekt potatis, purjolök och champinjoner. Till förrätt blev det den vackra kronärtskockan som efter 30 minuter i kokande vatten smälter i munnen när man avlägsnar bladen från blomdelen och njuter den med smör och salt.

7 comments:

  1. Stina, will you marry me? ;)

    Det ser underbart ut!

    ReplyDelete
  2. Håller med föregående talare.

    Och vill bara meddela dig om att jag nominerat dig till finest blog awards på min sida, kanske kan vara kul att veta.

    Ha en bra dag!

    ReplyDelete
  3. Ärligt talat så vattnas det i munnen på mig när jag ser bilderna! :)

    ReplyDelete
  4. Gud nu blev jag hungrig! Fina bilder!

    ReplyDelete
  5. Sparris och sockerärtor är det godaste och finaste just nu!

    ReplyDelete
  6. Sara & Miki: Jamen okej då! Varför inte? Ha ha ha ... jag älskar ju kvinnor! Och miki, tack!

    Natalie: Låt det vattnas ... och spring och köp dig en kronärtskocka!

    ReplyDelete
  7. Åh MUMS, det där ser riktigt gott ut! Måste köpa kronärtskocka till helgen! Åh vad gott. KRAM

    ReplyDelete