Wednesday, September 22, 2010

Sister love

There is nothing finer than having a sister who share the same flesh and blood like you, who knows why you are who you are and what you been through in life. I find no words to describe the infinite love i feel for my sister. And I am so glad we have it immortalized on our bodies.

(Me age 30: dress: Diane von Furstenberg, belt: Dolce & Gabbana, bag: Chanel 2.55 & Lissie age 20: dress: Acne, boots: old like hell)

17 comments:

 1. Fantastisk bild! Älskar mönstermixen ni skapar tillsammans..

  ReplyDelete
 2. Så fint! Ska du på Blog awards?

  ReplyDelete
 3. Ni är så fina! Äkta kärlek!

  ReplyDelete
 4. Natalie: Visst är det en tjusig blandning!

  Anonym: Nej. Det känns som om den där awardsen är 1. Antingen för de som redan är stora och kända på ett eller annat sätt eller 2. För yngre bloggare. Jag önskar det fanns någon liknande för den schangern som är lite äldre som jag och några av mina favoritbloggare - som kanske inte är den typiska vardagsbloggaren men som kändes mer som något som var till för oss och som vi kunde gå på. Det skulle vara kul.

  ReplyDelete
 5. Hur har du råd med alla dyra skor och kläder...?....och kan du möjligtvis berätta igen (?) varför du slutade skriva i bloggen om dina försök att få barn och/med din pojkvän? Tack på förhand.....

  ReplyDelete
 6. Fasiken, vilka coola systrar. Jag älskar mina bröder över allt annat, men blir alltid lika avundsjuk på systerskapet som jag inte kommer att få uppleva. När jag ser det här fotot ser jag två starka kvinnor som klär så otroligt bra i mönster. Åh vilken grace du har, måste bara säga att jag älskar att läsa dina vackra blogginlägg och njuta ett par minuter av dina vackra foton.

  ReplyDelete
 7. Camilla; Ja, systrar är ngt speciellt men att ha bröder är också vackert. En härlig trygghet.

  Anonym: Vi hade försökt i flera år och jag orkade inte längre och nu är vi inte tillsammans längre. Han var inte min pojkvän utan min make. Vi hade varit tillsammans elva år. Den första frågan är mycket konstig och framförallt privat vilket jag hoppas du inser så den tänker jag absolut inte svara på. Vänligen Stina

  ReplyDelete
 8. Okej, tack för svaret. Jag tycker nog dock att frågan du svarade på är mer privat än frågan om pengar ...

  ReplyDelete
 9. Anonym: Möjligt. Men det har jag skrivit om tidigare så det känns mer naturligt. Ha en fin dag. Stina

  ReplyDelete
 10. du VET VAD HON jobbar MED OCH ATT HON Känner jag mig sminkad Väldigt framgångsrik SÅ göra matten .

  ReplyDelete
 11. Den där pricken som din syster har, är det ett ärr till följd av något ingrepp eller är det "kroppskonst"? Har sett att det börjat dyka upp lite här och där så jag blev nyfiken. Förstår om ni tycker frågan är för privat.

  TACK för en underbar blogg som förgyller min dag, jag kikar in varje dag för att se om du gjort några nya inlägg :)

  Sofia

  ReplyDelete
 12. Sofia: Det är mig hon får beskylla för det där märket. Det är ett ärr efter att jag testat en behandling på henne när jag var en rockie och det gick åt helsike som du ser. Så det är helt och fullt mitt fel. Nu är det ett litet minnesmärke från storesyrran som hon får leva med. Jag säger då det, storesyrror kan vara riktiga pain in the ass. Varm hälsning stina

  ReplyDelete
 13. Du kanske känner till det redan med tanke på ditt yrke, men jag tipsar ändå. Jag hade själv en kelloid på bröstet efter att ha opererat bort en födelsemärke, men efter att ha fått ett par injektioner med kortison i kelloiden av en hudläkare så blev kelloiden helt platt (och är det fortfarande). Det syns ju fortfarande att det är ett ärr, men det är helt plant med huden och det stör mig inte nämnvärt. Det kanske kan hjälpa din syster.

  kram Sofia

  ReplyDelete
 14. Sofia: Tack för tipset. Den ena har jag redan fått platt med kortison men denna på bröstet är knepigare. Vi ska fortsätta processen nu efter sommaren. Men tack för omtanken!

  ReplyDelete
 15. Your sister looks a little like you (the face), has shee also made something to her mouth ?

  ReplyDelete
 16. anonym: No, no, no ... she is far too young. Her lips are totally natural.

  ReplyDelete