Thursday, September 30, 2010

Swedish Pannbiff


Jag är ju så svag för mat och riktigt bävar för den inplanerade halsmandelsoperationen i början på november som innebär att jag inte kommer kunna äta fast föda på nästan två veckor - men som förhoppningsvis kommer minimera antalet rysliga halsflusser för all framtid. Inget går upp mot riktigt god, vällagad husmanskost från det traditionella svenska köket när man känner sig liten och krasslig. 
Ikväll tillagades mustig pannbiff med mycket lök, gräddsås, sylt och hemmagjord potatismos med mycket smör. Mums.

6 comments:

  1. Jag opererade bort mina halsmandlar för tio år sedan, och har bara haft halsfluss ett par gånger sedan dess. Innan hade jag tio ggr per år. Du kommer tycka att det är värt det! Efter operationen är det som den värsta halsflussen någonsin, men det är så värt det. Stor kram och lycka till! Kram Angelica

    ReplyDelete
  2. Men JÖSSES! Jag ska också göra det! Och är livrädd för dito, och smärtan! Såg på Anna Hibbs blogg att hon också funderar på det. Jag var hos läkaren under veckan, och det kan till och med bli tidigare, om de får något återbud. Vi kan ju hålla ihop efteråt! :)

    Och du, jag är säker på att du provat allt och vet allt, men jag tänkte att jag skulle dela med di ändå, om det finns en chans att hjälpa. Jag har en vän som lider av extrem migrän, och när känningarna kommer halsar han, fort så in i bängen, två hela Red Bull. Ibland tar det bort anfallet helt, men det mildrar närtan alltid. Som agt du kan säkert allt redan, men jag tänkte det kan ju inte skada...

    TREVLIG HELG!

    ReplyDelete
  3. Vad gott det ser ut, när får man smaka...puss min söta mandeltjej

    ReplyDelete
  4. Hej Stina,

    Ohh vad skönt att du ska få det gjort. Jag tog bort mina för 15 år sedan. Jag har aldrig fått halsfluss igen efter det. Du kommer att bli så nöjd :)
    Maten ser super god ut. Se till att ladda med mycket carbs innan operationen så du får massor av energi och kraft. Frossa i knäckebröd och äpplen för det kommer att ta tid innan du kan äta det igen.

    Tack för din underbara blogg.

    Lycka till
    Kramar Alexandra

    ReplyDelete
  5. Det ser helt underbart gott ut! Vilken bild!

    ReplyDelete
  6. Angelica & Alexandra : Jag vet. Bävar men antar att det är värt det sedan för det har jag hört av så många. VÄnligen stina

    Jenny: Jamen vilken tur att vi inte är ensamma!

    Malin: Smarrigt eller hur?

    ReplyDelete