Wednesday, September 15, 2010

Tomorrow

Så är det inte många timmar, ett dygn för att vara exakt, tills jag återigen tänker spendera helgen på ett fint hotell i en stad jag aldrig besökt. Även då jag tar mig tid att äta frukost på morgnarna, finns det inget som går upp mot en härlig hotellfrukost i ett lite varmare land på en plats som är ny för alla sinnen.

7 comments:

 1. Hur kommer det sig att du kan vara ledig så mycket från ditt jobb?

  ReplyDelete
 2. Hon har väl semester som alla andra.

  ReplyDelete
 3. Anonym: Jag har valt att bara arbeta 80 procent för att ha tid att resa och leva. Sedan som Sandra säger har jag också semester som jga hoppas de flesta människor har.

  ReplyDelete
 4. Härligt att du reser så pass mycket! Vem brukar resa med? Reser du mycket själv? Vilket är förövrigt mycket underskattat, det är lugnt och skönt att resa själv!

  ReplyDelete
 5. Den här gången så reser Stintan med sin pappa och som ska ta med henne till staden med många pelare i och som vi ska pussa på framförallt pelarna som tillhör det gamla huset på höjden. OS började en gång där...Pappa

  ReplyDelete
 6. Hej! Oh, vad mysigt att åka iväg med sin pappa. Min har tyvärr varit sjuk i många år, så det blir inga resor där inte. Ha en underbar helg och njut av varandras sällskap. Mysig blogg du har! MVH Laila

  ReplyDelete
 7. Gulliga!!!! Familj. Ha det bra.

  ReplyDelete