Tuesday, October 19, 2010

Autumn coat

            
I kväll ska jag återigen kasta mig i famnen på Ari, Ari och vila i soffan stället för att gå på middag med en av mina bästa väninnor och därefter skåla vid en trevlig tillställning som Maruschka anordnar. Jag har fått feber. Och ska jag iväg på min weekendresa i helgen som jag ser fram emot av hela mitt hjärta - krävs det en frisk Stina.

(coat: Burberry)


17 comments:

 1. Dtian qui est Ari ? Votre canapé ou lit ? En tous les cas je vous souhaite d'aller mieux et de continuer a nous faire rêver par vos photos et vous si jolie et.... votre petit chien

  ReplyDelete
 2. Åh din stackare. Hoppas du piggar på dig snabbt :). Mys ordentligt i soffan. Vad är det för snygg väska du har under armen? Kram Linda

  ReplyDelete
 3. I love this outfit Stina, the coat, the fab gloves. Hopefully you be totally recovered by the weekend. x

  ReplyDelete
 4. Jane: Ari est un acteur dans la série Entourage. Je reste offan glace. Tiger est presque huit années de sorte qu'il n'ya pas de bébé, mais elle ressemble à un chiot. Merci pour vos mots gentils.

  Linda: Från Bimba & Lola. Visst är den bedårande.

  Beingdena: Thank you Daring. Love it too!

  ReplyDelete
 5. Hej Stina!

  Tack för en underbar blogg. Jag minns att jag läste på din gamla blogg ang. illusion tavla (eller vad det kallas). Jag hade gjort en då, men vill gärna göra en till nu. Kan man göra det eller skall man bara äga en styck?

  Tacksam för svar! :)

  Kram kram.

  /Sanna

  ReplyDelete
 6. Sanna: En VISUALISERINGSTAVLA tipsade jag om då och det är inte svarare än att du tar en stor bit vit kartong och klistrar upp bilder, meningar, ord, fotografier eller liknande av allt som du vill ha i ditt liv. Det kan vara bilder på vackra hus som symboliserar hur du vill bo, en bild på någon som ser lycklig ut, en mening där det står "mycket pengar" en bild på en väska du önskar dig, en bild på dina föräldrar som du vill behålla i livet.
  Den monterar du upp någonstans där du ser den flera gånger per dag och sakteligen kommer du märka att du undermedvetet får allt det du har på tavlan om du visualiserar det varje dag och också flera gånger ser bilder på det. Lycka till1

  ReplyDelete
 7. You are so beautifu and stylish always!!:) I like yours outfit really much:)
  Thaks for a nice blog!

  ReplyDelete
 8. Hej Stina!
  Jag blir så inspirerad av dina ord och din fina livsfilosofi. Jag är själv väldigt intresserad av detta med visualisering och att nå en högre mental och kosmisk förståelse. Men det är inte alltid lätt. Min fråga till dig - hur tacklar du detta med att du så ofta får migrän och det verkar också som du ofta blir sjuk. Har det något med din egen visualisering att göra, eller snarare att du "tappar" fokus? Skulle vara så intressant att höra din uppfattning om detta!
  Tack återigen för en underbar blogg!
  /Ulrika

  ReplyDelete
 9. Ulrika: Jag tror helt klart att min migrän är ett nödvändigt ont för mig då det tvingar mig att ta väldigt god hand om min kropp och alltid lyssna på kroppens signaler. Migränen tvingar mig också till ofantligt mycket mer vila än jag annars hade tagit mig tid för så i mångt och mycket är jag ibland tacksam hur knasigt det än låter - för att den finns där. Samma sak med sjukdom. Jag tror att jag blir sjuk då och då för att kroppen behöver den vilan till att hålla mig igång ordentligt under andra omständigheter.
  För det här är något jag verkligen funderat på. Jag ser helt klart en anledning till varför både migrän och sjukdom är där. Ha en fin kväll/stina

  ReplyDelete
 10. Hej Stina!
  Din blogg och de inblickar man får i ditt liv är oerhört inspirerande, med vardagslyx, "the secret" och skönhet etc. Jag har själv börjat använda Jan Marinis produkter, det jag undrar över är om du kan rekommendera en bra brun utan sol till ansiktet. Eftersom jag har pigmentförändringar aktar jag mig som tusan för solen, men just nu känner jag mig så himla blek..det skulle vara skönt att få lite färg i alla fall.

  Tack på förhand och hoppas du blir frisk till helgen!

  /Sofia

  ReplyDelete
 11. Dra en vinnare i din tävling! :)

  ReplyDelete
 12. Hej igen,

  Tack för ditt fina svar. Jag har ju redan en, kan jag skaffa en till?

  Kram /Sanna

  ReplyDelete
 13. Dina lappar ser lite skuma ut

  ReplyDelete
 14. Hej Stina!

  Som du skriver så tar det tid att lära sig att tänka i nya banor, att det gäller att stanna upp och reflektera. Men jag tycker att det är svårt att helt lägga undan det negativa och fokusera på det positiva, ofta känner jag att de "dåliga" tankarna skaver för att någonting måste upp till ytan. Då känns det som att sopa problemet under mattan genom att fokusera om. Hur gör du? Hur väljer du dina strider?

  Tack för en inspirerande blogg!

  ReplyDelete
 15. Sofia: Faux Tan från Bare Minerals är klart bäst av alla. Den luktar absolut ingenting, skapar inte mörka porer och är skonsam för huden. 400kr på NK. Sitter i flera dagar. Bra att du skyddar dig mot solen, 30 spf varje dag.

  Sanna: du kan skaffa tio om det känns bra för dig. Det finns inga regler.

  Johan: Ok?! Jag tycker de ser förträffliga ut.

  Anonym: Jag sopar ibland problemen under mattan. För blir de bättre av att du hela tider går och tänker på dem? Nej, förmodligen inte. Och rent kvantfysiskt kommer du bara dra till dig ännu mer problem så styr om tankarna och fokusera på sådant som får dig att le i magen. Problem finns där ändå men att ge dem mer energi genom att gå och tänka på dem kommer inte få dig att må bättre. Lycka till.

  ReplyDelete
 16. Vad fruktansvärt irriterande med en så onödig kommentar Johan! Ska du kritisera så gör det på genomtänkta och starka grunder som leder till en diskussion tycker jag. Jag vill att det här ska vara en glad, djup och fin blogg där det finns utrymme att hylla varandra.

  ReplyDelete
 17. Fantastiskt vackra läppar! PUSS!

  ReplyDelete