Tuesday, October 26, 2010

Heat it up


After hours up on the mountain in the snow and even walking down a bit (from 3100m), it felt wonderful to get a bit of heat back into the body. Nothing is spreading so nice in the system as a glass of delicious rom and warm water that caresses around the cold body parts.

6 comments:

 1. I think that you prefer to be in the comfort of you own bathtube with your candles and perfumes......

  ReplyDelete
 2. Så underbart härligt. Jag som inte ens dricker alkohol ser fram emot ett glas rom i badet ikväll. :)
  Jag verkligen känner hur du sakta men säkert tinar upp i badet efter en vandring på toppen.
  Underbara bilder Stina. Som alltid!
  Kram!

  ReplyDelete
 3. Nej nu ska jag ta och kommentera en blogg för första gången!

  Har följt din blogg sedan någon gång på sommaren. Det här är den enda blogg jag för tillfället "tål"!!

  Jag är 22 år gammal kvinna och nästan all min tid går åt till studier just nu... därför är det så otroligt avslappnande att läsa en blogg av en MOGEN människa som skriver om sitt liv på ett helt oflamsigt sätt; resor, vackra kläder, mat, hunden, hälsan osv. Känns som om få bloggerskor därute har någon annan agenda än att exponera sina kroppar, skriva töntiga böcker och tro att de är viktiga samhällspåverkare.

  Det verkar som om du aldrig låtsas eller gör dig till... Du verkar så erfaren utan att behöva bevisa det desto mer. Du ser ut att vara nöjd med dig själv... Du är något av en storasysterprofil för mig tror jag, hehe, och dina bilder och din stil influerar mig massor (åtminstone i mina drömmar...)

  Det enda jag "ogillar" med din blogg är kanske ditt yrke. Är inte konservativ men tycker det är lite läskigt med ingrepp, oberoende om de är kirurgiska eller ej. Speciellt då folk som gör ingrepp väl oftast är färdigt vackra!? Eller vad tycker du? Kanske jag ser för allvarligt på injektionsbusinessen...?

  I alla fall, TACK så mycket för lässtunderna. Om jag till sist får framföra en liten önskan så skulle jag vilja se mer bilder på inredningsdetaljer hos dig, eller vad som helst du tycker att är snyggt. Har nyligen flyttat till en ganska stor lägenhet med min pojkvän och är väldigt dålig på att skapa fina helheter, hehe.

  Kram från Helsingfors

  ReplyDelete
 4. Hej Stina! En liten fundering. Läste i någon blogg från någon som hade varit hos dig som sa att du inte tyckte att man skulle använda ögonkräm utan att man kunde använda sin vanliga kräm runt ögonen. Gäller det alla Jan Marinis krämer? Jag är väldigt sugen på att prova jm men jag kommer inte åka till Stockholm på länge, har du något tips på hur man ska göra? Jag har ganska bra koll på min hud och har använt md formulations många år så jag är van vid syror, kan man då läsa sig till och köpa själv? Tacksam för svar!

  kram Tina

  ReplyDelete
 5. Hi lovely,

  just wanted to thank you so much for the bracelet. It came with the post today and I absolutely love it, wearing it next to my other bands I got while I was in jerusalem. Hope you are well. Keep updating with your beautiful posts.

  Dena x

  beingdena.wordpress.com

  ReplyDelete
 6. Vad mysigt :) Ha en fin kväll! Kram/Nicky

  ReplyDelete