Wednesday, October 6, 2010

Lazy wednesday


Det är mycket mysigt hemma nu på kvällarna. Mina lediga onsdagar ger så mycket underbar tid till reflektion och kvalitet. Sedan jag för ett och ett halvt år sedan gick ner i tid från 100 procent till 80 procent kan jag från hjärtat säga att livet fick en helt annan mening. För nu slåss jag inte längre mot bristen på tid eller svårigheten att hinna med mig själv och allt som jag vill fylla vardagen med.
Det är mycket givande.

6 comments:

 1. Underbart att ta det beslutet!

  ReplyDelete
 2. Sooot liten rackare det dar! ;) Han har ju basta platsen framfor den dar mysiga oppna brasan.

  Din fisksoppa verkar sa god sa god! Det ar smart att frysa in o ta fram nar man inte hinner laga, haller med. Har ocksa hort att ju storre gryta man gor, desto godare blir det oftast.

  ReplyDelete
 3. Hej Stina! Tog mitt förnuft till fånga och flyttade på mig. Nu finns jag här;

  http://daysthoughtsandthings.blogspot.com

  Kram!

  ReplyDelete
 4. Älskar älskar älskar din blogg. Den ger mig så mycket energi! Du har så fina bilder, och kloka värderingar. Jag försöker tänka som dig, positivt. Och sen jag började med det har saker och ting bara blivit bättre. Jag visualiserade att jag skulle få det där drömjobbet, och plötsligt var det mitt! Det fungerar verkligen. Tack för alla dina tips! Kram Angelica

  ReplyDelete
 5. Angelica: Där ser du! Fortsätt så! Varm hälsning stina

  Tobey: Nämen det var ju på tiden!

  ReplyDelete
 6. Hei Stina!
  Jeg føyer meg i rekken av de som elsker din blogg - jeg elsker også bloggen din! Du inspirerer meg og veldig ofte har du de svarene som jeg trenger akkurat der og da. Dine refleksjoner går rett hjem hos meg. Dine bilder er også utrolig vakre. Og du like så!

  Hilsen fra en annen (norsk)vannmann-kvinne :)

  ReplyDelete