Thursday, October 28, 2010

Spinach


En klassisk och mustigt god pasta med köttfärsås blir så otroligt mer spännande om du slänger i ett stort paket med färsk spinat i den puttrade köttfärsåsen och låter den värmas 30 sekunder. Servera omedelbart med en stor klick smör som sakta för sila sig mellan pastaväggarna och smöra såsen ytterligare.

5 comments:

  1. ska testa, har aldrig gjort det innan, ser ut o later valdigt gott!!

    ReplyDelete
  2. How do you do to sray so slim, always eating things that makes to be hangry just to look them ?

    ReplyDelete
  3. Anonym: Probably because I make sure to eat every two hours and eat good, real food that keeps me satisfied and that makes me not as hungry for sweets. I have a rule. Never eat sweets when I'm hungry. First proper food then goodies.
    But I'm not so thin. Normal weight.

    ReplyDelete
  4. :) spenat är mumsigt! Och det är perfekt att alltid ha i kylen, jag toppar det mesta med lite färsk spenat, testa ävem i andra pastor! Tex. om man gör en mumsig scampipasta eller baconpasta med matlagningsgrädde :) Underbar blogg, du är en härlig människa Stina! Kram

    ReplyDelete