Tuesday, November 30, 2010

Food and winter in Zurich

 I have once again spent some time in Switzerland where the mountains surrounding the city as a white gray veil. We haven't done much more than relaxing and enjoy eating lot of good food in different restaurants and by own cooking (beatroot soup with potatoes and grated carrots tastes delicious in front of the fire). One dinner was taken with five-course and good friends on the great Coco - not many know about this pearl but it belongs to one of the best restaurants in Zurich. Lunch on the Terasse and small pies with great toppings in small cafes. 
On Sunday, we captured a few hours in the Picasso exhibition with paintings on loan from around the world, both private and cultural property. The city this time was a little bit too cold for my taste but when I arrived in Sweden, it proved to be even colder here. But even so - there's no place like home.

(coat: Burberry, cashmere turtle sweater: Chanel, yellow pattern dress: Diane von Furstenberg & bag: Fendi.)

11 comments:

  1. Hej Stina!
    Jag har länge gått runt och suktat efter en chanel väska och ska äntligen slå slag i saken och köpa mig en och är väldigt kluven. Eftersom du har minst två stycken och hoppas/antar jag att du är relativt insatt i ämnet. Har läst att det finns både lammskinn och något skinn som kallas för caviar? Vad är det för skillnad? Vilket skinn har du på dina väskor? Vilket skinn tror du jag ska satsa på eller är hållbarast? Kram / S

    ReplyDelete
  2. And you took your nice Peek-a-Boo.... Mine is heavy to walk when fulfilled.... Don't worry nobody in this country has made something else than rest and eat and I find you courageous to have walked around the town witth this snow and cold temperature. Anyway I like your coat which does not semm warm enough....

    ReplyDelete
  3. It look it was no so much snow than in the rest of France and Switzerland.... Lucky because it was the mess everywhere.
    You look happy Stina hope you spent a real good week end after all you had passed last times.
    May be are you in love ??

    ReplyDelete
  4. du och dina bilder är så vackra så jag får ont i ögonen. Jag blir så lugn i hela kroppen när du visar några utav dina bilder.
    Kram Sandra

    ReplyDelete
  5. Så vacker!!!
    Önskar att jag hade din hy!
    Puss och kram och ha en underbar dag!!!

    ReplyDelete
  6. Stina, what is inside the little orange Hermes's bag ???

    ReplyDelete
  7. S: Skillnaden mellan caviar och lammskinn är att caviarskinnet är lite knottrigt. Förr i tiden ansågs det mer för äldre damer men jag kommer köpa min nästa jumbo i caviar. Alla mina andra chanelväskor är dock i lammskinn och jag tycker nästan du ska köpa din första i just det materialet. Båda är lika hållbara. Lycka till!

    Uta: A new calender. Yes I had far to cold coat with me. I should have brought my fur for this kind of raw temperature. _Have a great day

    Lotta: sanna , hanna: Ni är så snälla. Tack!

    ReplyDelete
  8. Tack så mycket för informationen Stina! Hur många storlekar finns modellen i? Jag funderar mellan den vanliga 2.55 eller jumbo. Hur stor skillnad är det mellan dem?

    ReplyDelete
  9. Sanna: Tre olika. 2.55, Jumbo och Jumbo XL. Om du ska köpa din första tycker jag absolut du ska köpa den mest klassiska 2.55. Den kan du ha både till kvällen och under dagen. Jumbon är en dagsväska mer och ser inte bra ut att ha till kvällen då den är för stor.

    ReplyDelete
  10. Einfach shöne Bilder von Stadt Zürich, aber es is im Moment zu kallt um es zu vergnügen. And just now, I got kicked out of tram 10 - the driver told us to leave (!), apparently the rails were backed up with abandoned trams. Detta var då precis utanför Zentral, sjukt jobbigt när man inte planerat och packat ner vinterskorna i gymväskan på morgonen som resten av trecking-medvetna Schweiz. Huga!

    ReplyDelete