Friday, November 5, 2010

Friday in the sofa


Nu är jag trött på det här. Jag vill slänga på mig min vackra fjäderblazer och dinera med goda vänner när det nalkas fredag - men i stället ligger jag med otvättat hår i soffan och gör inte annat än sover, trycker i mig piller och tittar på serier. 

14 comments:

 1. Jag vet precis hur du känner Stina. Man är trött på smärtan och att inte kunna svälja ordentligt. Allt det där ligger så färskt i mitt minne fast det är ett par månader sedan nu. Men jag lovar, så fort smärtan och svullnaden börjar lägga sig bara lite lite så blir snabbt så mycket piggare och gladare.

  Jag tröstade mig med piggelinglassar och avsvalnat citronte som kändes fräscht och uppiggande - och mycket sömn såklart. Men om du kan dämpa det onda med lite medicin så försök njuta av lugnet och ledigheten (även om den är påtvingad), det blir så himla bra efteråt när allt är avklarat. Men det här behöver jag egentligen inte skriva till dig som är så bra på att leva i stunden och göra motgångar och mindre roliga händelser till möjligheter och positiva saker. Så istället skickar jag en massa peppande kramar och varma tankar. Snart är det över!

  Stor kram
  Jenny

  ReplyDelete
 2. Skickar en varm kram & hoppas på ett snabbt tillfrisknande. ♥

  ReplyDelete
 3. Vilken underbart vacker fjäderjacka! Hoppas att du blir pigg och kry omedelbums!

  ReplyDelete
 4. Hang in there... it'll all be back soon, promise.
  M.

  ReplyDelete
 5. Så otroligt vacker...Jag blir så glad när jag tittar på bilder av dig! Du förmedlar någon slags värme och vänlighet!
  Och din hy är helt fantastisk!

  ReplyDelete
 6. Vous êtes sublime sur cette photo, bientôt la douleur sera partie et vous serez sortie du camapé (ou du lit), pour vous promener avec vos plumes si seyantes.
  Allez patience tout est bientôt derrière vous.

  ReplyDelete
 7. krya på dig!

  btw, vad står det på din halsband? vart är den köpt? :)

  kram /stina

  ReplyDelete
 8. Hittade precis hit. Vilken härlig blogg.

  ReplyDelete
 9. Jag menar absolut inte detta på ett elakt vis, men ärligt talat: varje gång jag kollar in på din blogg är du sjuk på något vis...? Förkyld, influensa, huvudvärk eller nyopererad eller ngn annan krämpa. Är lite nyfiken på hur du förklarar det med law of attraction.

  ReplyDelete
 10. Give us rapidly of your news tomorrow, we are worried, seldom than nothing during the day.

  ReplyDelete
 11. Jenny: Gud jag vet. Men fy så jobbigt. Men snart är det över ...

  Nicky, Linda, Nathalie: Tack för kvinnor!

  Hanna: Tack kära du. Att få höra att man utstrålar vänlighet var bland det finaste jag fått i komplimang tror jag,

  tina: grâce chère. Oui, dès que c'est fini.

  stina: Det är hebreiska och står för "ovillkorlig kärlek".

  tella: Välkommen


  Nadia: Ja. Det rä sannerligen min akilleshäl och något jag alltid för kämpa med. Det stora skillnaden ligger inte i hur många gånger jag blir sjuk per år, utan hur jag lärt mig hantera det. Nuförtiden vet jag att det är min kropp som vill att ajg ska ta det lugnt och rå om mig själv extra någon vecka - och då ser jag till att göra det. Men nöje. Jag tror att om jag inte hade varit sjuk ganska ofta så hade jag rusat igenom livet utan att hinna reflektera så mycket som jag gör nu coh utan att ha en sådan oändlig ödmjukhet för dem som inte är lika friska som kanske du. Det för mig är en gåva. Därför är jag tacksam på ett mycket märkligt sätt. Hoppas du förstår hur jag menar.

  Anonym: Today the pain was worse than ever, but hopefully it will be better tomorrow. Have a nice evening until then!

  ReplyDelete
 12. du är så himla vacker! du påminner väldigt mycket om scarlett johansson. Gillar även din blogg starkt!

  ReplyDelete
 13. Pas encore de photos ce matin de notre belle amie, espérons que sa nuit fut meilleure que les précédentes, achetez tous les journaux Gracia, Elle,Vogue bien sûr et Officiel Voyages pour les beaux hotels que vous aimez tant dans de beaux endroits pour plus tard.

  ReplyDelete